Uzgajivačnica DIVLJE SRCE

Napisao  Utorak, 10 Veljača 2009 17:00

as-divlje-srce-200Gospodin Petar Rudić bavi se  uzgojem njemačkog lovnog terijera 20 godina. Kao uzgajivač uvijek je taežio uzgoju što boljeg, lovnog i takmičarskog psa, psa koji nije svadljiv koji je vodljiv i ima dosta glasa i oštrine, da se uživa sa psom kako u lovu  tako i na eksterijernim i radnim manifestacijama.

Predstavljamo mladau nadu uzgajivačnice: AS"DIVLJE SRCE". oštenjen: 30.1.2007 otac BENI, majka TEA DIVLJE SRCE. AS se koristi  u lovu na divlje svinje, pokazao je dobar nos, glas, kretnju i vračanje kao i oštrinu i ustrajnost na lisicu, jazavca i divlju svinju. AS je jako dobar lovni pas a isto tako je dobar takmičar....

 

Posjetite našu novu web stranicu. LINK

 

Gospodin Petar Rudić bavi se  uzgojem njemačkog lovnog terijera 20 godina. Kao uzgajivač uvijek je taežio uzgoju što boljeg, lovnog i takmičarskog psa, psa koji nije svadljiv koji je vodljiv i ima dosta glasa i oštrine, da se uživa sa psom kako u lovu  tako i na eksterijernim i radnim manifestacijama.

as-divlje-srce_2

 

Predstavljamo mladau nadu uzgajivačnice: AS"DIVLJE SRCE".OŠTENJEN:30.1.2007 OTAC BENI,MAJKA TEA DIVLJE SRCE. AS SE KORISTI U LOVU NA DIVLJE SVINJE,POKAZAO JE DOBAR NOS,GLAS,KRETNJU I VRAĆANJE KAO I OŠTRINU I USTRAJNOST NA LISICU,JAZAVCA I DIVLJU SVINJU. AS je jako dobar lovni pas a isto tako je dobar takmičarJE KAKO DOBAR LOVNI PAS TAKO JE I DOBAR TAKMIČAR.U SAMO
JEDNOJ TAKMIČARSKOJ SEZONI POSTIGAO JE ZAPAŽENE REZULTATE OD STRANIH SUDACA.3X P.R.MLADIH,CH.R.MLADIH
3X CAC,1X R-CAC,3X R-CACIB,3X BOB,3X NAJLJEPŠI MLADI PAS PASMINE,2X 3 U 3. F.I.C. GRUPI.U RADU: I.P.O. 1.D NAGRADNI RAZRED 168 BODOVA,ZELENDVOR- SUDAC:JENNY SCHRODER,HEINZ SCHOBER,PAUL SCHMID.
CACT-HR SISAK ISPIT U RADU NA DIVLJU SVINJU 180 BODOVA 1.A NAGRADNI RAZRED.UZGAJIVAČNICA U PRIPLODU IMA NJEMAČKU LOVNU TERIJERKU TEA DIVLJE SRCE PORIJEKLA JAKIH KRVNIH LINIJA TVIN SAVIS,HONDO VOM WERRATAL,GRAF SA SIRIJUSA,KOMO VOM WERRATAL,NICK V. RINGGAU ITD.KUJA JE VIŠE PUTA SJEČENA U LOVU NA DIVLJE SVINJE.KUJA JAMARI,U PRIPLODU JE DALA 2 ZVANIČNA ŠAMPIONA U EKSTERIJERU,I EKSTERIJERU I RADU. INAČE JE MAJKA OD ASA DIVLJE SRCE.

as-divlje-srce_3
UZGAJIVAČNICA DIVLJE SRCE
                                                                                                                                        PETAR RUDIĆ
                                                                                                                                        VLADIMIRA NAZORA 106 SLATINA
                                                                                                                                        MOB:099-674-9694

 

 

 

                                                                     

 

Zadnja izmjena Četvrtak, 20 Rujan 2012 10:21
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023