Optika (236)

Predstavljamo vam još jedno domišljato rješenje koje nam nudi SWT za sve one koji često vole ići kako u pogonske lovove gdje se divljač brzo kreće na malim udaljenostima, a i situacije koje zahjevaju veće povećanje i ciljanje na većim…
Činjenica je da digitalna tehnologija definitivno brzim koracima kroči dalje i predstavlja područje koje će vremenom nuditi sve kvalitetnije odgovore na pitanja rada u noćnim uvjetima i snimanja lova. 
Predstavljamo vam vrh palete SWT ciljnika za korisnike koji zahtjevaju od ciljnika najviše standarde. Riječ je o "EX" seriji ciljnika u čiju izradu su inkorporirani najsuvremenija dostignuća optičke industrije i dizajna.
Za sve one koji žele više i jače, predstavljamo Seek Reveal XR. Riječ je o termovizijskom detektoru s mogućnošću detekcije temperaturne slike, prikazivanja iste na ekranu, snimanja promatranog te osvjetljavanja u noćnim uvjetima.

NiteSite RTEK serija

Četvrtak, 13 Listopad 2016 09:00
Tvrtke Lapis Plus, distributer NiteSite proizvoda donosi paletu noćnih adaptera za ciljnike iz serije RTEK.

Novi Leica CRF 1600-R daljinomjer

Nedjelja, 17 Srpanj 2016 14:38
Novi daljinomjer iz Leice CRF 1600-R nudi precizno linijsko mjerenje udaljenosti do 1600 metara te precizno mjerenje udaljenosti s obzirom na horizontalnu ravninu(EHR funkcija) sve do 1200 metara.
Novi Sig Sauer Tango6 5-30x56 optički ciljnik sposoban je odrađivati sve od kratkih do velikih udaljenosti streljanja
Delta Optical je novija Poljska kompanija koja se bavi optičkim uređajima poput dalekozora i optičkih ciljnika
Uskoro će se u Hrvatskoj pojaviti novi lovački dvogled sa integriranim laserskim daljinomjerom dometa 1500 metara
Na ovogodišnjem sajmu IWA OutdoorClassics firma bazirana u Wetzlaru, predstavila je novu, drugu generaciju optičkih ciljnika linije Magnus
Stranica 1 od 24
K2 Items