Novosti (1671)

Pašarenje se mora podvesti u zakonske okvire..
U baroknoj osječkoj Tvrđi, održana je jedna od najznačajnijih turističkih manifestacija na području Istočne Hrvatske, 9. Dani vina i turizma Osječko-baranjske županije.
Prigodnom svečanosti lovačko društvo „Šljuka“ iz Pleternice sa tridesetak članova, osnovano daleke 1926. godine, proslavilo je 90 godina rada.
Lovački savez Istarske županije u suradnji sa lovnim uredom Pazin u subotu 3. lipnja u Lindaru, u lovištu XVIII/118 „Pazin“ organizirao je Drugo županijsko lovačko natjecanje u gađanju  puškama s užlijebljenim cijevima
Prigodnom svečanosti Lovačko društvo „Šljuka“ iz Pleternice sa tridesetak članova, osnovano daleke 1926. godine, proslavilo je 90 godina rada.
Lovačko društvo „Srna“ Velika Gorica kraj svog uređenog Lovačkog doma ima uređenu suvremenu automatsku streljanu američke proizvodnje.

Hvale vrijedna akcija

Petak, 02 Lipanj 2017 14:35
Lovci Lovačkog saveza Zadarske županije pozvani su na darivanje krvi
Lovačka udruga „ZEC“ Gola-Gotalovo bavi se uzgojem, zaštitom i lovom divljači, na području Općine Gola već 70 godina. Kroz dugi niz godina opstali su zahvaljujući entuzijazmu članova i pojedinaca izvan lovstva, a koji su bili spremni pomoći. Udruga gospodari relativno…
Na izbornoj Skupštini održanoj 27. svibnja u prostorijama Lovačkog doma u ponikvama izabrano je novo rukovodstvo Lovačkog društva „Ponikve“ Zagreb-Susedgrad.  Dosadašnji predsjednik Branko Radić jednoglasno je izabran za doživotno počasnog predsjednika.
Stranica 1 od 168