Novosti (2024)

Ivan Vučić iz Ogulina i Mile Jukić iz Slunja okitili su se najvišim odlikovanjima u lovstvu  Povodom 98. godišnjice osnutka Hrvatsko lovačkog saveza 08. prosinca u Vili Garić u Podgariću ispred Lovačkog saveza Karlovačke županije bili su pozvani predsjednik Vinko…

LOVCI IZ LEKENIKA STAVILI DOM POD KROV

Utorak, 05 Prosinac 2023 08:19
Lovci Lovačke udruge ŠLJUKA Lekenik radnim akcijama stalno uređuju lovište.
U prostoru Hrvatskog lovačkog saveza u Zagrebu održana je izborna skupština Sekcije HLS-a Lovci u medijima.
Kraljevski lov i doček za prijateljeU Velikoj Gorici lovci LD SRNA tradicionalno obilježavaju Svetog Huberta svog zaštitnika.

Dugoreška proslava svetog Huberta

Ponedjeljak, 06 Studeni 2023 01:23
Župa blaženog Alojzija Stepinca iz Duge Rese proslavila je svetog Huberta, zaštitnika lovaca i lovstva u petak 3. studenog 2023. godine. Svečanu misu u župnoj crkvi svetog Antuna Padovanskog predvodio je vlč. Željko Nestić. Uz mnoštvo vjernika na misnom su…
Tradicionalno koncem listopada lovci LU HVIDRA 1991.-1995. Žažina otvaraju lovnu sezonu u lovu na divlje svinje s gostima i prijateljima.
Započeli i održavaju staru tradiciju turopoljskuGotički lovci već više od dva desetljeća sudjeluju na društveno kulinarskoj manifestaciji Gastro Turopolja.

U POSJETU LOVCIMA „KUNE“ IZ SELA KOD SISKA

Ponedjeljak, 16 Listopad 2023 14:54
Godinama radili i uredili dom i lovištuLovci LD KUNA iz Sela kod Siska tradicionalno lovom na sitnu divljač polovicom listopada otvaraju lovnu sezonu.
Tradicionalno početkom listopada lovci i prijatelji Lovačkog društva KAPELA Jezerane imaju svoj skup podno vrha Velike Kapele.
RIZIČNA POPULACIJA Prvi put u Hrvatskoj grupa ljudi testirat će se na lisičju trakavicu. Naime, Dnevnik Nove TV nedavno je snimao gospođu koja je zbog lisičje trakavice četiri puta izgubila jetru. Više donosi reporterka Barbara Golja. Kako bi se vidjelo…
Stranica 1 od 203