Novosti (1682)

In Memoriam: Toni Vrščaj

Petak, 21 Srpanj 2017 15:13
Nakon kratke bolesti u ponedjeljak je preminuo Toni Vrščaj od kojeg su se oprostili obitelj, sumještani i prijatelji lovci oprostili u srijedu na mjesnom groblju u Črnomlju u Sloveniji.
Na strelištu „Kukuljanovo“ u Kukuljanovu, u organizaciji Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije i Primorsko-goranske županije, održano je 2. kolo lovačkog streljaštva u gađanju letećih meta.
Do svoje kuće kroz tri tuđa lovišta   Ugrijalo srpanjsko sunce u šumi Kljuka kod Starog Farkašića. U hladovini starih posavskih hrastova nekim ljudima nije vruće dok vrijedno rade. Uređuje se lovačka kuća LD „Kuna“ Sela kod Siska. Da bi…
Uz obilježavanje dana Općine Špišić Bukovica,u Bušetini je otvorena novoizgrađena streljana za lovački parkur.
U Vili Garić u Podgariću u petak, 30. lipnja 2017. godine održana je redovna s Skupština Hrvatskog lovačkog saveza na koju su se odazvala 62 zastupnika od ukupno 64 koliko broji Skupština
U NOVOOTVORENOM SUVREMENOM PUĆKOM OTVORENOM UČILIŠTU „CAPREOLUS“ U SPLITU, IVANIŠEVIĆEVA 18.
Članovi četiri lovačke udruge s područja grada Pleternice i ove su se godine uključili u popratne priredbe poznatog Međunarodnog konjičkog turnira na tamošnjem hipodromu.

LOVNO KINOLOŠKI KUP VUKOMERIČKIH GORICA

Ponedjeljak, 26 Lipanj 2017 16:00
U nedjelju, 11. Lipnja 2017 u Ključić Brdu na području lovnog ureda Velika Gorica održan je Lovno Kinološki Kup Vukomeričkih Gorica, u organizaciji LD „Kuna“ Kravarsko – Ključić Brdo i pod pokroviteljstvom grada Velike Gorice.
Emisiju o lovačkim savezima županija koju prikazuje MREŽA TV realizirana je iz Lovačkog saveza Zadarske županije.
Stranica 1 od 169