Održan 7. Damski lov, lovačke udruge Dama Dama

Utorak, 06 Studeni 2012 16:48
Ocijeni
(0 glasova)

Ovogodišnji, 7. Damski lov, održan je u koordinaciji i pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskog lovačkog saveza na čelu sa njegovim predsjednikom, Đurom Dečakom, te tajnikom HLS-a Ivicom Budorom. 

Lov je bio organiziran na području Ogulina, Bjelsko (Gama-lov doo), u lovištima Debeli vrh i Crni vrh.

Obzirom da je Damski lov uvijek međunarodnog karaktera, turistička zajednica grada Ogulina, vođena gospođom Ankicom Puškarić,  predstavila je svoj grad u najljepšem svjetlu te nam time približila i tradiciju i običaje grada Ogulina.

Izabrani dan lova, na samog sv.Huberta, te misa na Trsatu tim povodom, imala je najljepši mogući rezultat - odstrel divljih svinja prvi dan lova. 

Lovačka sreća bila je naklonjena Raheli Šantić, Maji Slamar, Katji Beara i Aniti Bračun. 

Domaćin aktivnosti na terenu, predsjednik lovačkog saveza karlovačke županije, gospodin Vinko Pavlić, lovkinjama je približio lovne i gastronomske aktivnosti karlovačke županije te bio uz njih od samog ulaska na područje tog djela hrvatske. Zahvalnost na vođenju i suorganizaciji iskazale su članice LU Dama Dama i predstavnice evropskih ženskih lovačkih klubova, te zajednički zaključile da boljeg vodiča nisu mogle imati.

Već sad tradicionalni Damski lov polučio je veliki uspjeh u promociji lovnog turizma u hrvatskoj, te se tako strategija razvoja LU Dama Dama pokazala ispravnim putem kojim kroči žeska lovačka udruga.

I opet je tri dana bilo premalo za razmjenu svih lovačkih iskustava, još smo pod dojmom prekrasnog druženja, a već u planovima za slijedeći Damski lov.

Autor: Anita Bračun,Predsjednica LU Dama Dama  Foto: Pixell

Pročitano 4883 puta Zadnja izmjena Četvrtak, 17 Rujan 2015 00:51
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023