Weatherby najavio risanicu Vanguard Dangerous Game

Napisao  Subota, 26 Prosinac 2015 22:33
Vanguard Dangerous Game Vanguard Dangerous Game

Na početku predstavljanja novih proizvoda za 2016 godinu, Weatherby je najavio izradu risanice Vanguard Dangerous Game koja će biti dostupna početkom godine.

Prema izjavama iz Weatherbya, ova risanica cilja na funkcionalnost, a izgrađena će biti na poznatom Vanguard mehanizmu. Cijev će biti beddinrana, a kundak će krasiti laminatni kundak sa uzorkom paukove mreže. Kundak je prelakiran mat lakom kako bi povećao izdržljivost i smanjio sjaj. Weatherbyev kundak Monte Carlo stila ima povišenu obrazinu dizajniranu kako bi odmah nišane stavila u strijelčevo oko. Na cijevi će se nalaziti standardni lastin rep nišan, a mušica će biti zaštićena. Svi metalni dijelovi su mat brunirani kako bi se smanjilo bliještanje puške.

Spremnik ove Dangerous Game Weatherby risanice je in-line tipa te će sadržavati tri metka. Kao i sve risanice Weatherby Vanguard linije, puška će biti opremljena dvostupanjskim obaračem Match kvalitete kod kojeg je moguće namještati težinu povlačenja. Puška će imati kočnicu sa tri pozicije. Kao i kod svih svojih modela, Weatherby će garantirati preciznost, pa će tako svaka puška raditi grupu od 3 centimetra na 100 metara udaljenosti. Garancija se odnosi na kvalitetno Premium streljivo i pucanje iz hladne cijevi.

Predviđena cijena kretati će se oko 1500 eura.

Zadnja izmjena Subota, 26 Prosinac 2015 23:04
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023