Beretta A400 Xcel

Napisao  Nedjelja, 12 Srpanj 2015 18:40

  • Naziv: A400 Xcel
  • Proizvođač: Beretta
  • Serija: A400
  • Vrsta: Poluautomatska sačmarica
  • Repetriranje (opaljenje): poluautomat
  • Dužina cijevi (cm): 76
  • Kalibri: 12

Novo od Berette, sačmarica A400 Xcel sa bržim repetiranjem, lakšim pucanjem i najboljim balansom na tržištu

Sačmarica A400 Xcel nadograđena je na revolucionarni model A400, koja poboljšava praćenje mete i do 36% brže od bilo koje druge vrste sačmarica. Njezin sustav smanjenja povratnog trzaja čini ju apsolutno ugodnom za pucanje čak i za cjelodnevna natjecanja. Njezine elegantne linije i vrhunski ergonomski dizajn napravljeni su samo s jednim ciljem kako bi praćenje mete sa ovom puškom bilo savršeno. To je razlog zašto je postala omiljena među ozbiljnim natjecateljima u pucanju diljem svijeta. A400 vrhunac je Berettinog stogodišnjeg iskustva i strasti za sačmaricama, te je napravljena kao  današnja najnaprednija polu-automatska puška.

Pogodna je za sportska natjecanja ali isto tako i za lov. Jedinstvena Blink tehologija, odnosno plinski operativni sustav omogućava sposobnost opaljenja dvaju metaka u razmaku od samo pola sekunde, a također je integriran za samočišćenje i održavanje unutrašnjeg dijela. Elegantne linije i niski profil omogućuju da vertikalna udaljenost između dominantnog oka i pomoćne ruke na pušci budu svedeni su na minimum. Rezultat toga je da puška odlično prati vaše pokrete i djeluje kao pordužetak tijela. A400 Xcel uključuje nekoliko sistema smanjenja povratnog trzaja koji djeluju tako da je trzaj gotovo zanemariv. Ukupnost smanjenja je 70%. Jedan od sustava je hidraulični amortizer koji apsorbira energiju pokretnih dijelova zatvarača što smanjuje osjećaj udara uz istodobno smanjenje trošenja metalnih dijelova zatvarača. Drugi sistem je Micro-Core, tj. stražnji jastučići koji ublažavaju povratni udar prouzrokovan pucanjem. A400 dizajnirana je tako da odvaja povratni udar paralelno sa kundakom što znaći da nema udaraca u lice te minimalno podizanje cijevi za bolje ciljanje mete. Cijev ove puške napravljena je od ručno, hladno kovanognikal-krom-molibden čelika (Beretta “Steelium”). To je vlasnička inovativna formula projektirana za dosljednost, čvrstoću i trajnost. Unutarnji dio cijevi kromiran je kako bi se olakšalo čišćenje te smanjila korozija i trošenje.

Novi Optimabore HP čokovi za cijevi posebno se lako uklanjaju čak i nakon nekoliko tisuća ispaljenih metaka. Novi i poboljšani plinski klip omogućava montažu i demontažu u nekoliko sekundi. Sve su to razlozi zbog kojih će vaši konkurenti kada vide A400 Xcel znati da imate apsolutno najbolje.

Zadnja izmjena Utorak, 14 Srpanj 2015 11:39

Srodni sadržaj (po oznakama)

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023