Nova Beretta 692

Napisao  Utorak, 26 Svibanj 2015 09:12
Beretta 692 Beretta 692

Prvi pogleda na novu Berettu 692

Berreta je poznata po svojoj visokoj kvaliteti sačmarica koje proizvodi za lov i sportska natjecanja diljem svijeta. Njihov najnoviji model 692 stvoren je za ozbiljne sportske strijelce. Ovo su šest stvari koje morate znati o modelu 692.

  1. Manji profil kučišta superioran je za sačmarice

Jedan od razloga zašto se s Berettom osvajaju prvenstva proizlazi iz njihovog niskog profila pucanja, koje omogućuje pucačeva glava, ramena, ruke i pogled budu u jednoj linearnoj ravnini prema cilju. To omogućuje boljie instinktivno pucanje. Dizajnirana je također da forsira povratni udarac ravno u rame, što smanjuje trzaj i omogućuje strijelcu brži i točniji nastavak ciljanja.

  1. Njezina veličina metalnog mehanizma povećava trajnost i ublažava trzaj

U usporedbi sa modelom 686, mehanizam puške 692 je nešto deblji. Ozbiljnim strijelcima na glinene golubove, više čelika znaći više snažnih radnji. Dodavanjem težine također se smanjuje povratni trzaj.

  1. Otežani kundak je sa umecima za podešavanje ravoteže

Kod Berette 692 orahov kundak je sa otežanom gumom koja suptilno pomiče pušku u točku ravoteže. Najbolji strijelci su osjetljivi na ravnotežu puške, pa ponekad znaju koristiti ljepljivu vrpcu kako bi to popravili. Kod 692 ovaj sustav je jednostavan, čist i učinkovit.

  1. Okidač je podesiv prema zahtjevima pucača

Dok većinu lovaca ne brine osjetljivost okidača, ali bi vjerojatno bolje pucala da misle i na to. Osjetljiviji okidač smanjuje šanse za povlačenjem cijevi i njeno njihanje u najkritičnijem trenutku.

  1. Podesivo izbacivanje i vađenje praznih patrona

Dok neki strijelci vole snažno izbacivanje praznih patrona preko svojih ramena, drugi preferiraju jednostavno vađenje, kako bi brzo uklonili patrone iz komore sa lijevom rukom i spustili ih u vrećicu. Ova nova sačmarica daje vam na izbor.

  1. „Opcija B“ brzo prilagodljivi greben kundaka

Možda najvažnija značajka za natjecanje sačmaricama je savršeno poklapanje, ali bi to trebala biti važna značajka i za lovce.  Kao opcija, Beretta B, brzo prilagodljivi greben jednostavno se i brzo podešava podešava.

Detaljnije pogledajte na: www.beretta.com

Srodni sadržaj (po oznakama)

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023