DVIJE NAGRADE ZA BLASER

Napisao  Četvrtak, 28 Ožujak 2013 17:17

golden-keler-blaser-2013I ove godine nagrade za BLASER. Na lovačkom sajmu „ Jagd & Hund“ u Dortmundu ove godine BLASER je nagrađen sa dva Golden Keilera  „ZLATNA VEPRA 2013“ tradicionalno već četvrtu godinu ovo ocjenjivanje provode čitatelji prestižnog njemačkog lovačkog magazina JÄGER. Nagrada Zlatni vepar  dodjeljuje se najboljim proizvodima  u 9 kategorija za najbolje nove proizvode, te najbolju inovaciju i najboljeg proizvođača, ukupno 11 kategorija. Prestižno je to priznanje u Njemačkoj i svojevrstan pokazatelj  "Tko je tko" u industriji za lov i lovce.

I ove godine nagrade za BLASER. Na lovačkom sajmu „ Jagd & Hund“ u Dortmundu ove godine BLASER je nagrađen sa dva Golden Keilera  „ZLATNA VEPRA 2013“ tradicionalno već četvrtu godinu ovo ocjenjivanje provode čitatelji prestižnog njemačkog lovačkog magazina JÄGER. Nagrada Zlatni vepar  dodjeljuje se najboljim proizvodima  u 9 kategorija za najbolje nove proizvode, te najbolju inovaciju i najboljeg proizvođača, ukupno 11 kategorija. Prestižno je to priznanje u Njemačkoj i svojevrstan pokazatelj  "Tko je tko" u industriji za lov i lovce.

Ove godine u kategoriji „Lovački karabin“ prvu nagradu odnosi R8 Professional Success, a kad su u pitanju lovačke puške, F3 Game je zasigurno bio najjači konkurent u toj kategoriji.

golden-keler-blaser-2013

Zadnja izmjena Četvrtak, 28 Ožujak 2013 17:28
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023