VIDEO: Prva Ruska ženska lovačka udruga nazvana po pjevačici Lady Gagi

Petak, 27 Studeni 2015 00:08
Ocijeni
(1 glas)
Prva Ruska ženska lovačka udruga Prva Ruska ženska lovačka udruga

Ženska lovačka udruga u centralnoj Rusiji ruše socijalne norme svojim nastankom. Za ovu lovačku udrugu se vjeruje da je prva ženska lovačka udruga u cijeloj Rusiji.

Članice lovačke udruge, kojih ima čak 100, nedavno su proslavile prvu godišnjicu postojanja. Iz nepoznatih razloga, lovice su svoju udrugu nazvale Lady Ga Ga Ga, najvjerojatnije po poznatoj pjevačici sličnoga imena.

"Čuli smo da postoje slične lovačke udruge u Europi te da tamo žene love i da to nikome nije čudno. Stoga smo mi to probali napraviti te smo dobili vrlo pozitivne reakcije ostalih lovica." rekla je osnivačica ženske lovačke udruge Natalia Ivania.

Natalia Ivania, uzgajivačica pasa počela je loviti kada je shvatila da je to aktivnost za nju i za njene pse. Nedavno je sakupila ostale žene da joj se pridruže. Za mnoge je to bio prvi susret sa lovom.

Kao i u mnogim državama, lov u Rusiji je još pod dominacijom muškaraca. Popularna divljač su medvjedi, vukovi, svinje i losovi. Za sada su članice Lady Ga Ga Ga udruge lovile samo ptice, ali nadaju se lovu na krupniju divljač. 

Pročitano 2545 puta Zadnja izmjena Petak, 27 Studeni 2015 00:35
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023