Alphaoptics noćne optike

Napisao  Ponedjeljak, 01 Listopad 2012 14:27
Alphaoptics noćna optika Alphaoptics noćna optika

Predstavljamo tvrtku Alphaoptics, jednu od nekoliko svjetskih tvrtki  proizvođača noćnih optika čiji se proizvodi mogu naći na Hrvatskom tržištu.
Alphaoptics je kompanija iz kanadskog grada Ontaria koja proizvodi i prodaje optiku za noćni i termalni vid. 

Ova kompanija ima dugogodišnje iskustvo u izradi i distribuiranju optike diljem svijeta te je usko povezana sa vodećim svjetskim proizvođačima u industriji i onima koji se koriste njihovim proizvodima u stvarnim uvjetima te proizvodi tehnički najnapredniju optiku za specijalne jedinice, policiju i komercijalnu primjenu.

Proizvodi ove kompanije su vrhunske kvalitete te ih kao takve koriste svjetske elitne vojne i policijske postrojbe. Među njihovim proizvodima naći ćete višenamjenske noćne monokulare, naočale, dvoglede i ciljnike. Termalna optika se može koristiti u bilo koje doba dana i lako vidi kroz maglu ili izmaglicu.

Alphaoptics  AC-1254/1354 monokular

Ovaj višenamjenski noćni monokular je jedan od novijih proizvoda tvrtke Alphaoptics i dostupan je u više varijanti sa Generation 2+ ili Generation 3 pojačivačima slike visokih performansi. Monokular je razvijen kako bi pokrio raznovrsne noćne primjene poput nadziranja, traganja, sigurnosti te noćnih spasilačkih misija. Može se koristiti kao ručni monokular, postaviti na glavu ili kacigu, ili pretvoriti u dalekometni uređaj korištenjem dodatnih 3x ili 5x leća.

Ugrađeno IR svijetlo omogućuje korisniku da čita kartu i kreće se u potpunom mraku. AC-1254/1354 opremljen je sa podesivom automatskom kontrolom svjetline i indikatorom za bateriju kao i sa indikatorom za prekomjernu svjetlinu. Specijalni zaštitni sustav će isključiti uređaj ako svjetlina premaši 100 lx na 10 sekundi.

Sa dodatnim adapterima za oružje, može se postaviti u kombinaciji sa dnevnim optičkim ciljnicima ili IR laserom. Uređaj također ima indikator životnog vijeka koji mjeri koliko je sati bio u uporabi.

Monokular je potpuno vodootporan do dubine od 20 metara na 1 sat.


pdfALPHAOPTICS-NIGHT-VISION-AC-1254.pdf

U Hrvatskoj zastupa i prodaje: RITOŠA-TRGOVINE

Zadnja izmjena Subota, 30 Travanj 2016 21:07
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023