Termovizijski clip-on Xclip CL42

Napisao  Ponedjeljak, 05 Listopad 2020 15:38

Izrazito jednostavan za upotrebu, vrhunske slike i detekcije, upotrebljiv u različitim situacijama i okruženjima. Xinfrared Xclip CL42, termovizijski clip-on uređaj, opremljen je s dvije vrste okulara te ima dvostruku namjenu, služi kao monokular ili kao dodatak na dnevni optički ciljnik (clip-on). Može se koristiti noću te lošim vremenskim uvjetima kao što su magla, kiša ili smog.

Vidljivost mete je moguća između grana, visoke rjeđe trave, grmlja i sl. Xclip CL42 ima širok raspon primjene, uključujući dnevni i noćni lov, osmatranje i orijentaciju na terenu, traganje i spašavanja ljudi kao i traženje ranjene divljači. Može se dodati na skoro sve dnevne optičke ciljnike uz korištenje odgovarajućeg „Rusan“ adaptera za određeni promjer optičkog ciljnika.

Xclip CL42 ima najnapredniji VOX senzor rezolucije 384 x 288, 17 μm, 50Hz. Rezolucija OLED zaslona je 1024 x 759. Visoko kontrastni zaslon s HD rezolucijom pruža jasnu i izvanredno kvalitetnu sliku. Promjer leče objektiva je 42 mm, a vidno polje 8.9°×6.7°. Ima četiri načina slike: crna-topla, bijela-topla, crvena-topla i paleta boja. Uređaj ima četiri položaja zatamnjenja zaslona prema svjetlini koji se mogu birati prema različitim uvjetima. Također ima „ultraclear“ način rada u kojem je kontrast slike poboljšana, što je pogodno za oblačno, kišno, maglovito vrijeme i drugo otežane vremenske uvjete.

Detekcija životinja preko 2000 metara, prepoznavanje divljači do 700 m.

Radi jednostavnijeg korištenja, Xclip CL42 ima mogućnost spajanja na daljinski upravljač putem Bluetooth. Xclip CL42 se napaja s dvije baterije, CR 123A ili 16340 te dodatno ima mogućnost spajanja na vanjsko napajanje putem USB konektora tip C. Radi štednje baterija uređaj ima mogućnost stavljanje u „stendby“ mod.

Uređaj ima postavke za upucavanje i usklađivanje s dnevnim optičkim ciljnikom. Moguće ga je upucati na četiri različita oružja ili četiri različite udaljenosti, npr. na 100 m, 200 m, 300 m i 400 m.

Prema usporedbi s drugim sličnim uređajima u ovoj klasi na našem tržištu trenutno je najkvalitetniji termo-vizijski clip-on uređaj koji pretvara oku nevidljivu sliku u vidljivu.

Navedeni uređaj proizveden je u Kini, ali nikako se ne bi moglo reći da je unatoč više ili manje opravdanim skeptičnim mišljenjima o proizvodima iz te zemlje, ovaj uređaj lošiji od drugih. Dapače, uređaj je izrazito kvalitetan te je sve popularniji i traženiji na svjetskom i europskom tržištu. Proizvodi se u tvornici InfiRay, a naziv brenda pod kojim se prodaje je Xinfrared.

Tvrtka proizvodi pod svojim brendom, ali isto tako proizvodi i za druge europske i svjetske brendove, npr. Liemke, Night Pearl, DD Optics... Tako da se u principu isti uređaj može naći i pod drugim nazivom. Xinfrared je rastući globalni brend u proizvodnji termovizijskih uređaja. U razvoju svojih proizvoda, tvrtka stavlja naglasak na ultra jasnu sliku te najnoviju termovizijsku tehnologiju koja ne zahtjeva hlađenje. Glavne karakteristike tih proizvoda su izvrsne funkcije, ergonomija, pouzdanost i garancija.

Cijena uređaja je 27.200 kn, a za gotovinsko plaćanje 24.480 kn

Uređaj je dostupan u trgovini RUSAN HUNTING
Ulica Charlesa Darwina 8, Zagreb
Tel: 01 6531 745
Mob: 095 3622 696

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 05 Listopad 2020 16:31
Čitajte još u ovoj rubrici: « Noblex N5 3-15x56 optički ciljnik
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023