AIMPOINT® MICRO H-1 OSVAJA NAGRADU UREDNIKOVOG IZBORA

Napisao  Petak, 17 Kolovoz 2012 00:25

Američki magazin „Petersen’s Hunting“ dodijelio je ove godine nagradu "Editor's Choise" ciljniku crvena točka Aimpoint Micro H-1. Aimpoint, začetnik je i svjetski lider u elektroničkoj „red dot“ ciljničkoj tehnologiji, izjavio je da je dobio nagradu urednikovog izbora „Petersen’s Hunting“ magazina za Aimpoint Micro H-1 ciljnik kao dio njihovog nedavno objavljenog terenskog testa „red dot“ ciljnika.

Micro H-1 je potpuni neuvećavajući kompaktni ciljnik koji lovcima pruža visoki stupanj svestranosti budući da se može montirati na standardne karabine i malokalibarke, sačmarice, puške nabijače na crni barut (muzzleloaders), pištolje i lukove. Težina samog ciljnika je 84g, (3.0oz), a ciljnika s integriranim nosačem 105g, (3.7oz), ovo je jedan od najlakših „red dot“ ciljnika. Micro H-1 je potpuno vodootporan, ima dvanaest postavki svjetline i pruža do 50 000 sati rada (preko pet godina) sa samo jednom baterijom.

„Primiti nagradu od jedne ovako cijenjene publikacije je vrijedno priznanje za Aimpoint,“ izjavio je Steven Giordano, Aimpoint-ov potpredsjednik komercijalne prodaje. „Petersen’s Hunting je jedan od najstarijih i najprominentnijih lovačkih magazina. Njihovo razumijevanje prednosti lova sa red dot ciljnikom i priznanje Micro H-1 ciljnika pomoći će nam u prenošenju naše poruke lovcima diljem svijeta“.

 

Aimpoint Micro H-1 2MOA red dot sight

U Hrvatskoj  AIMPOINT® zastupa i prodaje: 
MA-RA d.o.o.
Trgovina i servis oružja, Ul. Crvenog križa 33, Zagreb 
Tel. / Faks: 01/3638-238, E-mail: 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  Web: www.ma-ra.hr

Zadnja izmjena Subota, 03 Siječanj 2015 16:06
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023