Zeiss 8x42 Victory HT osvojio nagradio "Best Gear for This Year" Petersen’s Hunting magazina

Napisao  Četvrtak, 16 Kolovoz 2012 11:53
Zeiss 8x42 Victory HT Zeiss 8x42 Victory HT

Novi Zeissov dvogled Zeiss 8x42 Victory HT između ostalih priznanja, osvojio  je nagradu „Best Gear for This Year“  po izboru urednika „Petersen's Hunting“ magazina za 2012 godinu (Petersen’s HuntingEditor’s Choice Awards: Best Gear for This Year). Nagrada se dodjeljuje već tri godine najboljim proizvodima u klasi. Prilikom odluke od proizvoda se traži da utjelovljuje idealnu kombinaciju kvalitete, umješnosti, genijalnosti i vrijednosti. Osoblje magazina  „Petersen's Hunting“ temeljito ispituje stotine proizvoda u stvarnim uvjetima kako bi odabrali najbolje.

Koristeći najučinkovitije Abbe Koenig prizme, Zeiss 8x42 Victory HT dvogled napravljen je specijalno za lovce. Budući da je korišteno visoko propusno staklo, ima reputaciju najsvjetlijeg premium dvogleda sa 95% propusnosti svijetla. Za većinu lovaca ovaj Zeiss 8x42 Victory HT ima i daleko bolju ergonomiju od većine ostalih dvogleda sa novim sporijim fokusnim mehanizmom smještenim malo dalje na dvogledu kako bi izbjegao rubove šešira i bolje pristajao u rukama.


Robusni dvogled Victory HT ima široko vidno polje sa najvišom mogućom centralnom rezolucijom i napravljen je za maksimalnu trajnost. Zeiss je napravio dvostruki most kao i kućište od visoko kvalitetnog magnezija specijalno za ovaj model kako bi se potpuno zaštitio fokusni vijak i smjestio diopter za prilagođavanje dioptriji oka svakog pojedinog lovca.

 

 

NITI JEDAN DRUGI  DVOGLED NA TRŽIŠTU NIJE KAO NOVI VICTORY HT

Uz prijenos svijetla (transmission values)veći od 95%, novi VICTORY HT dalekozori ušli su u povijest. Inovativni optički koncepti od Carl Zeiss-a kombinirani sa HT staklima od SCHOTT-a omogućuju nenadmašnu svjetlinu (brightness) VICTORY HT dvogleda. Ovo remek djelo tehnike je poboljšano kroz T* višestuke premaze leća ( multi-coating) od Carl Zeiss-a i uporabom bez zrcalnog (mirror-free) Abbe-König sistema prizmi. Zeiss time postavlja nove standarde u ključnoj značajki svakog dvogleda – svjetlina. Ovi dvogledi razvijeni su za lov – duboko u sumraku.

HT optički Koncept integrira sve ostale legendarne optičke značajke kao što su FL koncept za maksimalnu čistoću slike i sjaj, a premaz LotuTec ® za jasnu sliku u svim vremenskim uvjetima. Time VICTORY HT ne daje samo najsvjetliju već i najkontrastniju sliku na tržištu.

 


Vezani članci: VICTORY HT najsvjetliji premium dvogled na svijetu

 

 

Zadnja izmjena Subota, 30 Travanj 2016 21:40
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023