Hornady streljivo za Divlje svinje

Napisao  Subota, 09 Svibanj 2015 00:25

Novost od Hornadya, streljivo namjenjeno posebno za Divlje svinje

Kako lov na svinje postaje sve popularniji, u Hornadyu su odlučili napraviti streljivo baš za tu vrstu lova. Divlje svinje zbog svoje razmjerne veličine i vrlo gustih čekinja stvaraju velike probleme pri pogotku i samom odstrijelu. Zbog toga su lovcima u pomoć priskočili iz tvrtke  izradivši posebno streljivo, tzv. „Full Boar“ streljivo. A evo nekoliko stvari koje morate znati o ovom streljivu:

  1. Hornady Full Boar streljivo napravljeno je od monolitične legure bakra GMX. GMX streljivo je kompatibilno i prikladno na mnogim mjestima gdje olovna zrna nisu dopuštena.
  2. Vrh koji je napravljen od polimera vrlo je aerodinamičan gdje GMX streljivo ima visok balistički koeficijent. To omogućuje bolji pravac putanje pri većim udaljenostima. Meci su dizajnirani da zadrže 95% i više od svoje težine pri dubokom ulazu u lovinu, tj proširit će se 1,5 puta od svog izvornog promjera kako bi se povečalo razaranje tkiva.
  3. GMX streljivo je također dostupno u obliku Superformance liniji streljiva. Zbog svoje osobitosti plinskog sustava. Full Boar je optimizirano sa specializiranim prahom za svako opterećenje tlakom te omogućuje besprijekoran rad u automatskim puškama.
  4. Full Boar streljivo dostupno je u nekoliko poznatih lovačkih kalibara kao što su:
      0,223 Rem.
      0,243 Win.
      6.8 SPC
      270 Win.
      7mm Rem. Mag.
      308 Win.
      30-06 Sprg. i
      300 Win. Mag.
  5. Cijene Full Boar streljiva mogu varirati a kreću se od 29 do 57 dolara po kutiji.
Detaljnije možete pogledati na: www.hornady.com
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 30 Studeni 2015 10:59
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023