Marlin Model 336 Risanica

Napisao/la  Petak, 25 Rujan 2015 18:17

  • Naziv: 336
  • Proizvođač: Marlin
  • Vrsta: Risanica
  • Repetriranje (opaljenje): američki (lever action)
  • Kapacitet spremnika: 5+1
  • Kundak materijal: Drveni (orah)
  • Dužina cijevi (cm): 50
  • Ukupna dužina (cm): 97.79
  • Težina (kg): 3.18

Marlin puške sa polužnim mehanizmom,  savršenim performansama i preciznosti

Od lova na jelene, svinje pa čak i medvjede, Marlin puška sa polužnim mehanizmom idealna je za sve i dokaz je njena uspješnost već generacijama.
Model 336 Marlinova je šumska lovačka puška koja se može ponositi svojim izvrsnim performansama i preciznošću koja će vam omogućiti savršeno odstreljivanje divljači.
Kundak puške napravljen je od američkog crnog oraha ili laminatiranog drva sa užljebljenim i izrezbarenim dijelovima. Za ublažavanje povratnog trzaja kod svakog pucanja na kundaku je postavljen gumirani dio sa jastučićima za njegovo smanjenje. Radi lakšeg nošenja i okretnijeg korištenja na pušku su postavljene alkice za remen.


Svaka puška ovog modela ima poseban, podesivi mehanički nišan sa preklopivim stražnjim dijelom i prednjim napravljenim od mijedi. Na stražnjem dijelu puške nalazi se „čekić“ koji služi za brže opaljenje ili blokiranje puške.
Cijev puške dužine je samo 50 cm i sa 12 unutarnjih „Micro-Groove“ žljebova, ali to ne umanjuje preciznost puške. Spremnik streljiva je kapaciteta od šest metaka.
Modeli 336 linije su:
336C – Poznat je po svom čvrstom stilu, preciznosti i nevjerojatnoj pouzdanosti. Ova popularna puška ima kundak sa ravnim i izgraviranim pištoljskim hvatom, vrlo čvrsto kučište zatvarača i sigurnosni sustav blokiranja pomoću „čekića“.


336SS – Ova puška napravljena je od materijala koji su otporni na sve vremenske uvijete. Većina dijelova napravljeni su od kovanog čelika dok su ostali dijelovi niklovani.
336W – Glavna značajka ove puške ja kundak i podkundak napravljeni od oraha sa laminatnim završetkom i izgraviranim dijelovima. Metalni dijelovi premazani su sa Mar-Shield završnim premazom za veću otpornost. Postavljene su i alkice za remen i gumeni dio pete kundaka za ublažavanje povratnog trzaja.

Zadnja izmjena Srijeda, 30 Rujan 2015 13:43
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023