Thompson /Center - Encore Pro Hunter XT

Napisao  Srijeda, 10 Lipanj 2015 23:36

  • Proizvođač: Thompson/Center
  • Serija: Encore

Visoko kvalitetna puška iz radionice Thompson Centra  sa zamjenjivim cijevima i otporna na sve uvijete

Iz tvornice T C-a dizajnirali su pušku sa nekim novim i poboljšanim svojstvima. Encore Pro Hunter XT  napravljena je uz patentirani „FlexTech Recoil“ sustav, odnosno sustava koji uključuje posebno dizajnirani pištoljski hvat koji omogućava maksimalnu kontrolu u mokrim i suhim uvijetima. Poseban štit omogućava  i do 50 puta veću otpornost na koroziju od „stainless steel“ nehrđajućeg čelika, a posebno je primjenjen na kritičnim mjestima gdje se nalazi cijev.

Encore Pro Hunter ima mogućnost mijenjanja cijevi kako bi mogli odabrati određeni kalibar za posebnu vrstu divljači, te je savršena za svestrane lovce. Cijev se lako mijenja tako što jednostavno uklonite dva vijka, promjenite cijev i spremni ste za lov. Ovaj izmjenjivi sustav jedan je od najboljih na tržištu te se može konfigurirati sa užljebljenim ili glatkim cijevima. A možete također kombinirati, odnosno sami si prilagoditi svoju pušku odabirući za sebe poseban kalibar, kundak ili cijev.

Svaka Encore Pro Hunter XT cijev ima precizno izrađene žljebove, pružajući točnost na koju možete računati u svakom lovu.

Detaljnije pogledajte na: www.tcarms.com
Zadnja izmjena Nedjelja, 14 Lipanj 2015 15:06

Srodni sadržaj (po oznakama)

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023