Tvrtka John Rigby & Co osvojila nagradu za svoju „Big Game“ pušku

Napisao  Petak, 05 Lipanj 2015 00:04

Jedan od najstarijih proizvođača oružja na svijetu primio je veliku nagradu

John Rigby & Co, treća je najstarija tvrtka na svijetu koja proizvodi oružje. Bili su oduševljeni kada su primili Sporting Classics Award, odnosno nagradu za izvrsnu proizvodnju pušaka na međunarodnoj konvenciji  Safari Club, koja je održana u Las Vegasu.

Nagrada je dodjeljena Rigby timu koju je dodijelio Ron Spomer, urednik Sporting Classics-a, renomiranog časopisa za lov i ribolov.

Rigby Big Game puška  napravljena  je sa novim Mauser Magnum sustavom, koji se temelji na dizajnu klasičnog  98 modela.  Cijevi dobivene od Mausera prije nego budu uklopljene u cijeli dizajn, ručno dovršavaju izvrsni  majstori u Rigby radionici.

„Dobiti ovu prestižnu nagradu manje od dvije godine nakon Rigby-evog povratka u Veliku Britaniju je ogromno priznanje za cijeli tim i vrlo sam ponosan što su Rigby-evi , David Miles i Mark Renmantza  menadžeri za oružje i proizvodnju samnom na svečanosti. Nagrada je sada postavljena u tvornici u kojoj je svatko ostavio srce i dušu za stvaranje „Big Game “ puške te je može vidjeti i podsjetiti se na ovo izvrsno postignuće.“- Izjavio je   Marc Newton, direktor John Rigby & Co.

Mark Renmant, koji je dizajnirao „Big Game“  kundak za pušku te koji radi za Rigby posljednje 33 godine dodao je: „ Bio sam silno ponosan kada sam se penjao na pstolje primajući ovu nagradu koja prepoznaje veliki trud i timski rad u stvaranju „Big Game“ puške. Bio je to očaravajući trenutak  i velika čast za mene osobno i za moj Rigby tim.“

Detaljnije pogledajte na: www.johnrigbyandco.com
Zadnja izmjena Petak, 05 Lipanj 2015 00:11
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023