PREDSTAVLJAMO: BLASER K95 gospodska jednocjevna prelamača

Napisao  Srijeda, 08 Svibanj 2013 21:25

K95 je najlakša i najuglađenija od svih Blaserovih lovačkih pušaka bazirana na briljantnim ali jednostavnim rješenjima. K95 je luksuzna jednometka, rekli bi gospodska puška, tradicionalna i vrlo dobro građena puška za lov šuljanjem ili prikradanjem (engl. Stalking njem. Pirsch), naravno K95 koristi se i za ostale lovove...

BLASEROVA JEDNOCJEVNA PRELAMAČA - K95

K95 je najlakša i najuglađenija od svih Blaserovih lovačkih pušaka bazirana na briljantnim ali jednostavnim rješenjima. K95 je luksuzna jednometka, rekli bi gospodska puška, tradicionalna i vrlo dobro građena puška za lov šuljanjem ili prikradanjem (engl. Stalking njem. Pirsch).

k-95 1

 

Blaser K 95 kip-lauf lovačka puška vlada u teškim lovnim uvjetima već duže od desetlječa i dalje ostvaruje sve bolje rezultate. Sklad ergonomičkog i kompaktnog dizajna, ove impresivne K 95 su prednosti koje stvaraju temelj sigurnosti za rukovanje i nošenje lovačke puške, u cijelom svijetu.

SIGURNOST

K 95 je jedino otkočen neposredno prije samog pucnja. Nakon ispaljenja vraća se u siguran položaj koji je i pravi položaj i pruža maksimalnu sigurnost. Udarna igla je u zadnjem položaju, odvojeno od metka. Da bi zaštitili K 95 od neovlaštenog korištenja, glava udarne igle može se ukloniti u par jednostavnih koraka.

 

PRECIZNOST

Blaser izravni okidači su legendarni u cijelom svijetu. Poznati po tome što naviše idu u prilog stručnom kadru, te na taj način stvaraju okidače s ubrzicom koji imaju mininimalni faktor rizika.

POUZDANOST

Neizdvojivo je važno istaknuti da toliko elegantna lovačka puška posjeduju nenadmašivu snagu i otpornost. Puška je kompaktna i dizajnirana tako da izdrži maksimalno opterećenje svih 18 kalibara svog asortimana i to od 22. Hornet pa do 9,3x74R. Završna obrada metalnih dijelova puške štiti je od korozije i oštečenja.

K95 Attache_Koffer_03

POGODNOST U LOVU

Približna masa K 95 kip-laufa iznosi 2,4 kg, što omogućava duga penjanja i prikradanja u planinskom lovu. Blaser K 95 moguće je rastaviti i sastaviti u svega par jednostavnih koraka, puška se iz istog razloga vrlo praktično transportira u potpuno zaštičenom i neupadljivom kompaktnom kovčegu.

SVESTRANOST

K 95 je puška koja se može prilagoditi i najzahtjevnijim uvjetima lova. Izmjenjive cijevi omogućuju velik izbor kalibara. Divna stvar kod kip laufa Blaser K95 je što se mogu kombinirati i kupiti cijevi u više različitih kalibara, dužina i oblika. Sve cijevi su uvijek pored kvalitetnih mehaničkih nišana, opremljene izvrsnom bazom za "Blaserovu" montažu optičkog nišana.

BLASER K 95 U SVOM ASORTIMANU SADRŽI SLIJEDEĆE MODELE:


 

K 95 STANDARD

 k-95-standard

K 95 EDITION

k-95-edition

K 95 LUXUS

k-95-luxus

K 95 BLACK EDITION

k-95--black-edition

K 95 ATTACHÉ

k-95-attache

K 95 BARONESSE

 k-95-baronesse

K 95 STUTZEN EDITION

k-95-STUTZEN-EDITION

K 95 STUTZEN LUXUS

k-95-STUTZEN-LUXUS

K 95 STUTZEN BLACK EDITION

 k-95-STUTZEN-BLACK-EDITION

K95 ATTACHÉ STUTZEN

 k-95-ATTACHE-STUTZEN

K95 BARONESSE STUTZEN

k-95-BARONESSE-STUTZEN

Za ostale informacije o cijenama i karakteristikama Blaser K 95, te o cijelokupnom Blaser asortimanu potražite u Zagrebu u trgovini Fanzoj zastupniku za Blaser:  www.fanzoj.hr

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 21 Travanj 2014 22:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023