Blaser R8 PROFESSIONAL SUCCESS

Napisao  Srijeda, 13 Ožujak 2013 14:28

image001

Blaser R8 Professional Success je najnovija puška iz Blaser R8 serije, a slijedi iz dobro prihvaćene R8 Professional serije. Ova idealna kombinacija R8 ravno-repetirajućeg mehanizmma s radikalnim, novo dizajniranim kundakom koja pomaže za preciznije pucanje prilikom lova. R8 Professional Success kundak s utorm za palac je dizajn koji pruža potpuno opušteno držanje za ruku prilikom pucanja, bez obzira na poziciju cilja. To pak ujedno smanjuje povratni trzaj. Proizvodni dizajner Stan Maes je uspio postići taj tehnički napredak na kundaku koji je elegantan I praktičan, a ima jedinstveni Blaser izgled.... Izvrstan video spot pod opširnije...

 
Potpuno novi BLASER R8 PROFESSIONAL SUCCESS lovačka puška je najnoviji model iz vodeće svijetske tvrtke Njemačkog proizvođača sportskog oružja.
Blaser R8 Professional Success  je najnovija puška iz Blaser R8 serije, a slijedi iz dobro prihvaćene R8 Professional serije. Ova idealna kombinacija R8 ravno-repetirajućeg mehanizmma s radikalnim, novo dizajniranim kundakom koja pomaže za preciznije pucanje prilikom lova.
image003
R8 Professional Success kundak s utorm za palac je dizajn koji pruža potpuno opušteno držanje za ruku prilikom pucanja, bez obzira na poziciju cilja. To pak ujedno smanjuje povratni trzaj.
Proizvodni dizajner Stan Maes je uspio postići taj tehnički napredak na kundaku koji je elegantan I praktičan, a ima jedinstveni Blaser izgled. Nova puška je dostupna u punom rasponu od 222 Rem. do 357 H&H Mag. kalibru.
Kundak dolazi u više završnih oblika: tamno šumsko zelena ili tamno smeđa sintetika, s umecima gume ili dobro impregnirane kože. Revolucionaran dizajn kundaka Blaser R8.

image001

Professional bio je hvaljen kao jedna od najboljih inovacija na IWA 2012., od sad će biti dostupn i u Hrvatskoj putem službenog Blaser distributera, www.fanzoj.hr
Priprema: LOVAC.info

 

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 21 Travanj 2014 21:59
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023