Gerber Legend - nož od 700 dolara

Napisao/la  Ponedjeljak, 24 Veljača 2014 00:09

gerber-legend 5Američka tvrtka Gerber postoji od 1939. godine i fokusirano je na izradu noževa, alata, svjetiljki i druge opreme za lovce, vojsku, industrijsku djelatnost, outdoor i survival entuzijaste. Brend je postao sinonim za inovativnost, kvalitetu i pouzdanost. Na ovogodišnjem SHOT showu predstavili su svoj najnoviji nož - Gerber Legend namjenjen prvenstveno lovcima. Prema riječima proizvođača, Legend je rađen s namjerom da bude najbolji nož tvrtke ikada napravljen. Proizvodnja noža biti će ograničena na 1.200 komada i početi će se isporučivati u svibnju.

 gerber-legend 3

Američka tvrtka Gerber postoji od 1939. godine i fokusirano je na izradu noževa, alata, svjetiljki i druge opreme za lovce, vojsku, industrijsku djelatnost, outdoor i survival entuzijaste. Brend je postao sinonim za inovativnost, kvalitetu i pouzdanost.

Na ovogodišnjem SHOT showu predstavili su svoj najnoviji nož - Gerber Legend namjenjen prvenstveno lovcima. Prema riječima proizvođača, Legend je rađen s namjerom da bude najbolji nož tvrtke ikada napravljen.

Legend je veliki nož napravljen od premium nehrđajućeg čelika nove vrste, S35VN, što znači da bi oštrica trebala biti dulje oštra i otpornija na koroziju. Legend dolazi s posebnim (praktički nepoderivim) kožnim koricama koje imaju ojačanja protiv probijanja kože i čvrsti sigurnosni remen.

gerber-legend 6

Drška je napravljena 3D tehnikom od oregonskog javora. Sam nož dolazi u posebnoj kutiji i to uz doživotno jamstvo.

Proizvodnja noža biti će ograničena na 1.200 komada i početi će se isporučivati u svibnju, a cijena će mu biti 700 do 750 dolara.

gerber-legend 2

Lovac.info
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 24 Veljača 2014 00:48
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023