Marocchi Si12 linija sačmarica

Napisao/la  Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 00:15

Marocchi Si12 2Talijanska tvrtka Marocchi je mali proizvođač specijaliziran za sportsko i lovačko oružje a postoji od 1922. godine. Budući da se radi o obiteljskoj firmi  koja se natječe protiv većih proizvođača tvrtka je orijentirana na razvoj i proizvodnju oružja  najsofosticiranijom tehnologijom ali na stari način, i to uz pomoć profesionalnih lovaca i strijelaca. Naglasak je pri proizvodnji stavljen samo na najkvalitetnije sirovine i poluproizvode (npr. tvrtka koristi samo Lothar Walther cijevi) kako bi se osigurala dugovječnost i kvaliteta Marocchi pušaka. Danas Marocchi proizvodi lovačke puške, poluautomatske sačmarice, kombinirane puške i zračno oružje dobre konstrukcije i umjerene cijene.

Marocchi Si12 1

Talijanska tvrtka Marocchi je mali proizvođač specijaliziran za sportsko i lovačko oružje a postoji od 1922. godine. Budući da se radi o obiteljskoj firmi  koja se natječe protiv većih proizvođača tvrtka je orijentirana na razvoj i proizvodnju oružja  najsofosticiranijom tehnologijom ali na stari način, i to uz pomoć profesionalnih lovaca i strijelaca.

Naglasak je pri proizvodnji stavljen samo na najkvalitetnije sirovine i poluproizvode (npr. tvrtka koristi samo Lothar Walther cijevi) kako bi se osigurala dugovječnost i kvaliteta Marocchi pušaka. Marocchi puške se ne proizvode u velikim serijama već se svaka puška pojedinačno sastavlja – to rade specijalisti koji pprate cjelokupni proces proizvodnje pa čak i pakiranje za isporuku. 

Danas Marocchi proizvodi lovačke puške, poluautomatske sačmarice, kombinirane puške i zračno oružje dobre konstrukcije i umjerene cijene.


Marocchi Si12 4Marocchi Si12 je linija poluautomatskih sačmarica bazirana na Inertia sistemu. Snažna preskočna opruga smještena između rotirajuće glave i zatvarača dopušta tijekom opaljenja efekt trzaja oslobađajući izvlakač iz sjedišta ležišta metka. Prednost ovog sistema je izuzetna jednostavnost mehanizma, sigurniji i brži rad zatvarača, te lakše i brže održavanje. Cijev je izrađena od St. Etienne čelika koji omogućuje bolje ispucavanje i veću preciznost gađanja, a sve cijevi su testirane na Stell Shot testu.

Postoje verzija Wood i Complus.

Specifikacije:

Princip rada Inertia sistem
Dužina cijevi 61/66/71 cm St. Etienne čelik
Kalibar 12

Kapacitet spremnika

3 patrone
Glava puške Sjajno crni za Wood, matirano crni za Complus, posebne gravure po narudžbi

Sigurnost Sigurnosni gumb na štitniku obarača

Kundak

Lakirani drveni za Wood, sintetički za Complus

Nišan Crveni fluorescentni prednji nišan
Uključeni pribor 5 promjenjivih čokova Maxi Si 70, pribor za namještanje kuta kundaka
Težina Oko 3 kg (za 66 cm)

Marocchi puške u Hrvatskoj se mogu kupiti kod Ritoše u Poreču, Sesvetama i u Varaždinu. Detaljni ponudu pogledajte na Ritoša trgovine.hr

Marocchi Si12 5

Lovac.info
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 08:23
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023