Zeissovi noviteti s IWA 2018.

Napisao  Petak, 09 Ožujak 2018 09:10

Na IWA OutdoorClassics 2018 vodećem svjetskom sajmu lovačke opreme  u Nurembergu, upravo su predstavljene Europskim kupcima i dvije nove linije proizvoda, optičkih ciljnika i dvogleda, koji, kako je već uobičajeno kod Zeissa donose inovativna tehnološka rješenja i prednjače najvišom kvalitetom za uloženo-dobiveno. Na SHOT Show 2018 u Las Vegasu u siječnju već je bilo predstavljanje za Američko tržište Zeiss Victory RF linije dvogleda s mjeračem udaljenosti i Bluetooth povezivošću i Zeiss Conquest V4 linije ciljnika Njemačke kvalitete po pristupačnijim cijenama.

Novi ZEISS Victory RD dvogledi daljinomjeri 

Vidi, mjeri, ciljaj

 

Sa Victory RF, Zeiss predstavlja novu liniju premiu

m dvogled s laserskim daljinomjerom, balističkim informacijskim sustavom nazvanim BIS II i Bluetooth povezivanjem, posebno usmjerenim na lovce kao preduvjet za sigurne hitce na svim udaljenostima i u svim situacijama.

 

''Laserski daljinomjer donosi sve važne podatke u roku od sekunde. Sa mjerenjem udaljenosti i do 2.300 metara, inovativni BIS izračunava ispravno zadržavanje koristeći senzore za okoliš za kut, temperature i tlak zraka͟, objašnjava Matthias Raff, voditelj proizvodnje u ZEISSU. Zahvaljujući Bluetooth funkciji, moguće je uvesti osobne balističke podatke iz aplikacije ZEISS Hunting App u Victory RF dvogled.

Dodatno suvremenom, konvencionalnom dizajnu, novi Victory RF se oslanja i na posebnu ergonomiju: dvostruki spojni most, veliki kotač za fokusiranje s tzv. ͞comfortfocus-concept͟ za neometani ugodan doživljaj promatranja. Optika visoke učinkovitosti osigurava briljantne, svijetle i oštre slike, osobito u uvjetima sumraka, zaštićene robusnim kučištem magnezija.

 

Novi modeli:

Victory RF 8x42 i 10x42 prvenstveno za korištenje na dnevnom svijetlu, a 

Victory RF 8x54 i 10x54 pogodni su za uspješne lovačke aktivnosti u sumraku

Zadnja izmjena Subota, 10 Ožujak 2018 11:39
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023