Edukacija lovaca o zaštićenim životinjskim vrstama Vukovarsko-srijemske županije

Napisao/la  Srijeda, 19 Veljača 2014 00:26

Lovačka društva Vukovarsko-srijemske županije okupljaju velik broj članova među kojima postoji različit stupanj znanja o životinjskim vrstama koje nisu lovna divljač. U tu svrhu je napravljen edukacijski program obilaska lovačkih društava naše županije s potrebnom  tehničkom opremom i prezentacijama. 

U divljač pripadaju zakonom određene životinjske vrste koje slobodno žive u prirodi i razmnožavaju se u svrhu korištenja i lova a budući da lovci neminovno susreću i zaštićene životinjske vrste zadatak djelatnika Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Vukovarsko-srijemske županije je  edukacija radi njihovog boljeg očuvanja i zaštite.

U tu svrhu je napravljen edukacijski program obilaska lovačkih društava županije s potrebnom  tehničkom opremom i prezentacijama. Prvu prezentaciju programa edukacije održao je stručni voditelj Javne ustanove Pavao Dragičević u prostorijama lovačkog društva „Šljuka“ iz Pačetina.

Inicijativa je za svaku pohvalu i možemo se nadati da će se još Javnih ustanova odlučiti na ovakav način edukacije i povezivanja s lovačkim društvima i udrugama.

VUSZ.hr
Zadnja izmjena Srijeda, 11 Ožujak 2015 00:18
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023