PROMOCIJA KNJIGE "VUČJIM STOPAMA"

Napisao  Četvrtak, 20 Lipanj 2013 08:47

Pozivamo Vas na promociju knjige Marine Poklar, ing. lovstva i zaštite prirode koja će održati u prostorijama Studentskog centra Karlovac, u četvrtak, 20.06.2013. u 14 sati. 

Izvod iz  recenzije: Gđa. Poklar, inače lovkinja po odabiru, pročitala je o vuku sve što joj je došlo pod ruku. Ishodište tog zanimanja za vuka je njena opčinjenost životinjom koja, unatoč svim vjekovnim nastojanjima ljudi da je zatru, uspijeva pronaći svoj put i ostaviti svoj trag. Za tim tragom (VUČJIM STOPAMA) krenula je i autorica ove knjige, te je iz ogromne baze znanja o vukovima izdvojila one činjenice za koje je, kao lovkinja porijeklom iz vučjeg kraja, znala da će najviše doprinijeti razumijevanju vuka i to ponajviše baš kod kolega lovaca.


Prof.dr.sc. Josip Kusak

Izvod iz predgovora: Od srca pozdravljam ovaj autorski prvijenac, kao zanimljivu literaturu razumljivu i dostupnu svakom čitatelju, koja utjelovljuje temeljne spoznaje o vuku s autoričinim rezultatima istraživanja, te kroz jasna tumačenja i primjere čitatelju pomaže u donošenju logičnih zaključaka koji iz tih spoznaja i rezultata proizlaze. Ova knjiga velik je korak naprijed u smanjivanju jaza, između već tradicionalno sukobljenih interesnih skupina, i nesumnjivo je namijenjena svakoj osobi koja je
spremna otvoriti um i dati barem jednu priliku vuku da u njemu zaživi kao jedno prirodno stvorenje koje svakim svojim postupkom čini isključivo ono što mu je potrebno za opstanak.

Vedran Slijepčević, dr.vet.med.

Zadnja izmjena Petak, 13 Ožujak 2015 11:42
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023