U Novom Sadu se održava 45. Međunarodni sajam lova, ribolova i sporta LORIST

Napisao  Srijeda, 26 Rujan 2012 21:07

lorist0 Trenutno se održava 45. Međunarodni sajam lova, ribolova i sporta LORIST na sajmu u Novom Sadu. Sajam traje od 25. – 29. rujna a na njemu lovci mogu pronaći uobičajene sadržaje kao što su: Lovačko i osobno naoružanje, streljivo, lovački i ribički pribor, oprema, odjeća i obuća, sportska i kamp oprema te stručna literatura.

lorist0Trenutno se održava 45. Međunarodni sajam lova, ribolova i sporta LORIST na sajmu u Novom Sadu. Sajam traje od 25. – 29. rujna a na njemu lovci i posjetitelji mogu pronaći uobičajene sadržaje kao što su:

  • Lovačko i osobno naoružanje
  • Lovačko streljivo
  • Lovački pribor, oprema, odjeća i obuća
  • Pribor za ribolov, oprema, odjeća i obuća
  • Sportska i kamp oprema
  • Stručna literatura

Bit LORIST-a, najznačajnije i najveće sajamske priredbe u Srbiji iz područja lova, ribolova i sporta, hortikulture i ekologije, usmjerena je ka novitetima na tržištu Srbije i Europe a od prošle godine posebno se ističe organizacija sajma šumarstva koji LORIST-u daje sasvim nove vrijednosti.

Uz bogate sadržaje u izlagačkom dijelu nadovezati će se i program stručnih i poslovnih događaja u kongresnom centru Novosadskog sajma koji će se baviti unapređenjem očuvanja prirodnih resursa šuma i lovišta te aktualnim temama iz područja hortikulture, ekologije i zaštite životne sredine čime će biti zaokružena cjelina LORIST-a kao sajma koji je okrenut prirodi i čovjeku.

S obzirom na veliku zastupljenost sadržaja posvećenog lovstvu i lovcima, ovo je izvrsna prilika za dobar provod i sakupljanje novih znanja i informacija za svakog dobrog lovca.

potpisivanje ugovoraLovački turizam je dakako jedna od glavnih tema sajma, pa su danas javno poduzeće „Vojvodinašume“ i turistička agencija „Diana-Limpopo“ iz Danske potpisali ugovor o suradnji koji će omogućiti dolazak stranih lovaca na lovišta u Vojvodini.

Ovim ugovorom otvorena su vrata za sve lovce iz Skandinavije i zemalja Beneluksa koji će preko agencije dolaziti u lovišta kojim upravlja Vojvodinašume.

Isto tako, za dva dana se otvara prva izvozna hladnjača za divljač u Kaćkoj šumi pored Novog Sada gdje će biti skladišteno meso koje će se izvoziti iz Srbije u Europsku uniju.

Pogledajte galeriju fotografija ovogodišnjeg Sajma i video sa prošlogodišnjeg LORIST-a.


Izvor: www.sajam.net

Zadnja izmjena Srijeda, 26 Rujan 2012 23:51
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023