U Abu Dhabiju završio 10. jubilarni sajam lova ADIHEX

Napisao  Četvrtak, 13 Rujan 2012 00:11

logo-adihexABU DHABI - UAE 10. jubilarni sajam lova i konjaništva "Abu Dhabi International Hunting and Equestrian Exhibition" (ADIHEX), održan je ove godine jubilarno deseti puta. Sajam je nacionalna izložba Ujedinjenih Arapskih Emirata  (UAE) na kojoj se tradicionalno održavaju i aukcije deva, natjecanje u ljepoti pasa Salukija, natjecanja umjetnika i ostale tradicionalne lovačke i konjičke manifestacije i aktivnosti. Pogledajte fotografije s ovog nama egzotičnog Sajma lova...

ABU DHABI - 10. jubilarni sajam lova i konjaništva "Abu Dhabi International Hunting and Equestrian Exhibition" (ADIHEX), održan je pod patronatom šeika Hamdan Bin Zayed Al Nahyan, vladara Zapadne oblasti i predsjedavajućeg Sokolarskog kluba Ujedinjenih Arapskih Emirata. Sajam je nacionalna izložba Ujedinjenih Arapskih Emirata  (UAE) na kojoj se tradicionalno održavaju i aukcije deva, natjecanje u ljepoti pasa Salukija, natjecanja umjetnika i ostale tradicionalne lovačke i konjičke manifestacije i aktivnosti.

sajam-abu-dhabi

Posjetitelji imaju priliku kupiti najnoviju lovačku, kampersku, konjičku opremu i oružje i streljivo iz izbora preko 500 brendova. Posjetitelji Adihexa također se mogu upoznati sa baštinom određenog područja kako bi vidjeli duboko ukorjenjenu tradiciju Abu Dhabija i UAE u skladu s kojom se Sajam i održava, a na što su ponosno ponosi. Ove godine u četiri dana sajma 5.- 8. rujna sajam je posjetilo preko 97,812 posjetitelja iz cijelog svijeta.

Pogledajte fotografije: Sajam lova u nešto drugačijem okruženju nego što ste navikli.

Abu Dhabi ili Abu Zabi (arapski أبو ظبي Abū ẓabī), glavni je grad Ujedinjenih Arapskih Emirata te drugi po veličini grad u državi, sjedište istoimenog emirata Abu Dhabija. Abu Dhabi smješten je na otoku u Perzijskom zaljevu i broji oko 860.000 stanovnika (2008.)
Porijeklo imena Abu Dhabija nije posve jasna i postoje više teorija. Jedna od teorija je ta da su na tom području obitavale ẓaby (arapski riječ za divljač, antilope, odnosno gazele). Druga priča govori da je naselje dobilo ime po čovjeku koji je lovio antilope, "ocu gazela" (abu je arapska riječ za otac). Neki su Beduini naselje zvali i Umm Ẓaby ("majka antilopa").

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 21 Travanj 2014 12:27
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023