Osnovan Lovni ured Mladeži Lovačkog saveza grada Zagreba

Napisao 
HLS
Ponedjeljak, 24 Rujan 2007 03:00

mhls_lu_zagreb ZAGREB - U četvrtak 20. rujna 2007. u prostorijama HLS-a, Nazorova 63, Zagreb  održano je osnivanje Inicijativnog odbora  Mladeži HLS-a Lovnog ureda Zagreb.

Uvodnu riječ održao je gospodin Ivan Krupec tajnik LS Grada Zagreba,  osnivačku sjednicu vodio je Dean Golubić predsjednik MHLS-a, mladi gospodin Dean Čortan održao je izlaganje o značaju, ulozi i ciljevima MHLS-a...

ZAGREB - U četvrtak 20. rujna 2007. u prostorijama HLS-a, Nazorova 63, Zagreb  održano je osnivanje Inicijativnog odbora  Mladeži HLS-a Lovnog ureda Zagreb. Nešto slabiji odaziv mladih lovaca nadoknađen je ugodnom radnom atmosferom i međusebnim upoznavanjem i razmjenom iskustava dvadesetak  mladih zaljubljenika u lov i prirodu.

Uvodnu riječ održao je gospodin Ivan Krupec tajnik LS Grada Zagreba,  osnivačku sjednicu vodio je Dean Golubić predsjednik MHLS-a, mladi gospodin Dean Čortan održao je izlaganje o značaju i ulozi i ciljevima MHLS-a.

mhls_lu_zagreb_54_2

U izbornom djelu sjednice izabran je inicijativni odbor MLS-a Grada Zagreba, lovni ured Zagreb izabrani su:

  • Predsjednik Inicijativnog odbora MHLS-a Grada Zagreba LU Zagreb - Dean Čortan
  • Dopredsjednik Inicijativnog odbora MHLS-a Grada Zagreba, LU Zagreb - Josip Radan
  • Članovi : Tihomir Jurma i Martino Grizelj, Jurica Radan
mhls_lu_zagreb_54
U naknadnoj diskusiji gospodin Ivan Krupec je odgovarao na pitanja mladih lovaca i ostalih zaljubljenika u prirodu, sjednicu je prisustvao i gospodin Marijan Lekić, glavni urednik za Lovački vjesnik.

 

Zadnja izmjena Srijeda, 12 Studeni 2014 01:20
K2 Items