Prekalj Graciano ponovno predsjednik

Napisala 
HLS
Ponedjeljak, 31 Kolovoz 2015 22:36

U subotu, 29. kolovoza u Golašu, nedaleko Bala u Histria Aromatici, na sjednici Izvještajno izborne skupštine Lovačkog saveza Istarske županije, jednoglasno javnim glasovanjem, Graciano Prekalj ponovno je izabran za predsjednika za slijedeće četiri godine.

Za dopredsjednika je izabran Branko Golojka. Uz njih dvojicu novi će Izvršni odbor saveza činiti Bruno Zugan, Goran Hrvatin, Davor Peruško, Franko Udovičić i Dalibor Kvaternik, dok su u Nadzorni odbor izabrani Marijan Brozan, Marino Banović, i Snježan Pahović, a u Stegovni sud Roberto Gobo, Orijano Poljak, Mladen Sošić, Ivan Vratović i Željko Vlahović.

Zastupnicima Skupštine, podneseno je izvješće o radu Saveza, financijsko izvješće, izvješće Nadzornog odbora za 2014.god., kao i Program rada i financijski plan za 2015, koji su jednoglasno usvojeni, te je usvojen i novi Statut Saveza koji je usklađen sa novim Zakonom o udrugama.

Skupštini su bili nazočni i gosti, Župan Istarske županije Valter Flego, načelnik općine Bale Edi Pastrovicchio, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribolov i vodoprivredu Milan Antolović, načelnik Policijske uprave istarske. Dragutin Cestar, načelnik Sektora kriminalističke policije Enes Bećić, predsjednik Lovske zveze Koper Fabio Steffe sa suradnicima, glavni urednik Lovačkog vjesnika Ivica Stanko te Bojan Marković tajnik Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije.

Sudjelujući u radu Skupštine, Flego je istaknuo da sa posebnom pozornošću prati probleme lovaca dok je Cestar pohvalio suradnju sa Lovačkim savezom Istarske županije, posebno na projektu "Siguran lov" koji je dao rezultate u mnogim segmentima, ne samo među lovcima već i među ostalima koji se kreću u lovištu.
Milan Antolović posebno se osvrnuo na predstojeću aktivnost vezanu za istek Ugovora o zakupu prava lova, odnosno da će lovačka društva koja su do sada gospodarila tim lovištima imati punu podršku Istarske županije za gospodarenje i u narednih deset godina, a da će Istarska županija po mogućnosti sudjelovati i u sufinanciranju u izradi Lovno gospodarskih osnova koje će biti potrebno izraditi.
Izbornom dijelu Skupštine rukovodilo je radno predsjedništvo u sastavu Ivan Vratović, Marino Banović i Mladen Sošić.

"Iskazujući mi povjerenje da peti mandat obnašam funkciju predsjednika, potvrđuje da je ekipa ljudi sa mnom na čelu dobro radila, zastupajući interese Istarskih lovaca, a to je za mene i IO još dodatna motivacija da uz potporu kako županije tako i ostalih sa kojima uspješno surađujemo još bolje vodimo ovaj Savez", rekao je u završnoj riječi Graciano Prekalj zahvaljujući se na izboru.

Izvor: lsiz.hr

 

Zadnja izmjena Četvrtak, 17 Rujan 2015 01:14

Srodni sadržaj (po oznakama)

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023