Državno prvenstvo u radu pasa ptičara i Kup Sveti Hubert – Memorijal Marko Medar

Napisao/la  Ponedjeljak, 04 Studeni 2013 14:15
Ocijeni
(0 glasova)

hks-logo-209Zadar - Hrvatski kinološki savez u suradnji s Kinološkim društvom "Dalmatinski pas“, Zadar, i Lovačkim društvom "Jarebica", Nin, organizira Državno prvenstvo u radu pasa ptičara i kinološko lovni Kup Sveti Hubert koji će se održati u Zadru 09. i 10. studenog 2013. godine. Pokroviteljstvo nad ovom manifestacijom prihvatili su Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske, Zadarska županija, Grad Zadar i Grad Nin.

drzavno-pticari

 

Hrvatski kinološki savez i Povjerenstvo za uzgoj i rad lovnih pasa HKS-a u suradnji s Kinološkim "Dalmatinski pas“, Zadar, i Lovačkim društvom "Jarebica", Nin, organizira Državno prvenstvo u radu pasa ptičara i Kup Sveti Hubert koje će se održati u Zadru 09. i 10. studenog 2013. godine.

Županijska prvenstva i Državno prvenstvo u radu pasa ptičara održava se po "Pravilniku svjetskog prvenstva u radu pasa ptičara", a državno prvenstvo za Kup Sv.Hubert po "Pravilniku lovačko - kinološkog kupa Sveti Hubert sa psima ptičarima i španijelima". Broj natjecatelja po županiji koji se prijavljuje za natjecanje na Državnom prvenstvu u radu pasa ptičara je 4 + 1 rezerva za kontinentalne ptičare i 4+1 rezerva za engleske ptičare, te za Kup Sv. Hubert 3+1 rezerva.

Program započinje u petak, 08.11.2013. okupljanjem natjecatelja i sudaca te izvlačenjem parova za Kup Sveti Hubert.U subotu je predviđen odlazak na teren, baraž, objava rezultata i proglašenje pobjednika, te izvlačenje redoslijeda za Državno prvenstvo u radu pasa ptičara. U nedjelju je predviđen rad na terenu pasa ptičara, baraž i proglašenje pobjednika.

Sretno svim natjecateljima!

HKS
Pročitano 2477 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023