Predstavljamo vam nekoliko noviteta SWT uređaja iz Lapis Plusa

Napisao  Petak, 18 Rujan 2015 10:14

Predstavljamo vam nekoliko noviteta iz palete SWT koji su se "uvukli" na tržište bez neke osobite pompe koja je pratila uređaje kao što su vrhunski noćni adapter za dnevne optikev visoke rezolucije i crno bijele slike Advance, vrhunski noćni ciljnik visoke rezolucije Scorpio, noćni dvogled Focus te pouzdani noćni ciljnici vrlo povoljne cijene  Spectre i Storm.

Ovdje je riječ je o novim digitalnim uređajima za osmatranje, monokularu DM-2 i DMR-2 (sa slnimačem), dvogledu DB-1 te lovačkom laserskom daljinomjeru za primjenu kako iz ruke tako i montiranog na oružje ili optiku - WM-LRF.

Ovdje navodimo samo osnovni opis, a za detalje i cijene vas molimo da kliknete na link pored proizvoda koji vas zanima kako koji će vas odvesti na odgovarajuće stranice distributera i uvoznika, Lapis Plus d.o.o., Zagreb.

 Digitalni monokulari DM-2 i DMR-2 su idealni uređaji za osmatranja i orijentaciju u prirodi. Nude vam povećanje od 4x, posjeduju ugrađeni IC osvjetljaivač za sve one situacije kada nema dodatnog osvjetljenja od mjesečine ili zvijezda. Gumirani su i zaštićeni od udaraca i padalina, te s obzirom da je riječ o digitalnim uređajima, moguće ih je koristiti i danju bez straha da će se time oštetiti sustav za pojačanje slike. DMR-2 pored navedenog posjeduje i mogućnost snimanja promatranog na mini SD karticu.

 DB-1 je digitalni dvogled. Namijenjen je za dugotrajnija i ugodnija osmatranja (s dva oka). Povećanje koje nudi je idalno povećanje za noćna osmatranja od 4x. Također posjeduje integrirani IC osvjetljivač za uvjete rada u potpunom mraku.

Tu je i mali DM-3 mini. Džepna verzija za kampiranje i potrebe osmatranja na manjim udaljenostima od oko 20ak metara.

Na kraju, novitet na tržištu laserskih daljinomjera. To je WM-LRF laserski daljinomjer s mogučnošću postavljanja na oružje. Posjeduje Weaver / Picatinny prihvat kojim ga montirate na oružje, optički ciljnik s pomoćnom šinom, a možete ga koristiti i iz ruke kao i svaki drugi standardni daljinomjer. Domet mu je do 800 metara, što ga čini više nego idealnim za sve potrebe u lovu.

Za više detalja kliknite na odgovarajući naziv proizvoda (ili posjetite stranice Lapis Plusa – www.lapis-plus.com) koji vas zanima ili posjetite ili nazovite Lapis Plus  maloprodaju  (tel.: 01-3887736) gdje ća vam predmetne uređaje vrlo rado pokazati.
Zadnja izmjena Petak, 18 Rujan 2015 10:28
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023