Obavjest kupcima iz Lapis Plusa

Napisao/la  Petak, 15 Srpanj 2016 12:27

Molimo cijenjene kupce Yukon i Pulsar proizvoda s kojima imaju poteškoća da se za servis i zamjenu istih  jave prodavateljima kod kojih su isti i kupljeni i čiji račun posjeduju. Lapis Plus nije u mogućnosti organizirati servis i zamjenu proizvoda koji nisu kupljeni u našoj distributivnoj mreži i koji ne nose nose naše jamstvo.

 To se osobito odnosi na digitalne ciljnike ( Digisight, DFA75, DN55, Photon, Sentinel...) koji zahtjevaju ishodovanje odgovarajućih dozvola za izvoz zbog servisiranja.

Ujedno obavjest svim kupcima gore navedenih ciljnika koji iste žele zamjeniti za druge proizvode (osobito ako žele zamjeniti za cjevne noćne ciljnike RGEN4X ili digitalne adaptere NiteSite) da se zamjena može napraviti samo ako su proizvodi koji se mijenjanju ispravni, nekorišteni i neoštećeni i kupljeni u našoj distributivnoj mreži  i uz prethodnu najavu kako bi mogli organizirati odgovarajući broj primjeraka.

Molimo sve kupce da detaljno pročitaju upute koje se odnose na gore navedene proizvode kako bi znali koristiti ih a da ih pri tom ne oštete. S obzirom na navedeno, skrećemo pozornost korisnicima ciljnika Photon da isti ne posjeduje mogućnost spajanja vanjskog izvora napajanja  te da bočna utičnica služi samo za eventualno spajanje vanjskog snimača.  Ujedno, s istim se ne isporučuju nosači niti dodatni IC osvjetljivači i ne postoji mogućnost spajanja dodatnog izvora napajanja. Za korisnike koji zahtjevaju dulju autonomiju rada preporučamo uređaje koji imaju vlastite baterije velikog kapaciteta ili posjeduju mogućnost spajanja vanjskog akumulatora.

Stoga, kao dugogodišnji uvoznici i distributeri optičkih uređaja skrećemo pozornost kupcima da cijenu uređaja često ne čini sam uređaj, već i sve ono dodatno što ne dobijete u paketu a što je potrebno kako bi isti u stvarnosti i radio. To se osobito odnos na potrebu kupnje nosača (što može podići cijenu i do 1500 kuna), dodatnih IC osvjetljivača (podiže cijenu za oko 1000 kn), akumulatorskih paketa (oko 800 kn), itd. Zato se pri kupnji uvijek raspitajte koji vam komplet nudi sve što vam je potrebno. U pravilu prodavatelji imaju mali ili nepostojeći utjecaj na ono što čini neki proizvod  a na tržištu se sve češće pojavljuju "ogoljeni" uređaji koji zahtjevaju dodatni trošak kupca kako bi bili funkcionalni.

Jednako tako, dobro je obratiti pozornost na učestalost kvarova i način servisiranja pojedinih uređaja. Potreba vanjskog servisiranja uz veću učestalost kvarova te potrebu ishodovanja dozvola za slanje robe na vanjski servis često znači da ćete, u slučaju kvara bez uređaja biti dulje vrijeme. Stoga je uvijek bolje opredjeliti se na proizvod koji se s lakoćom servisira lokalno i za kojeg postoje dostupni rezervni dijelovi.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju svim kupcima na našim telefonskim brojevima 01-4668785 ili 013887736

Zadnja izmjena Petak, 15 Srpanj 2016 14:37