Proširenje funkcionalnosti Advance HRBW-34 izmjene cijena dijela SWT palete

Napisao  Petak, 07 Kolovoz 2015 20:51

Od distributera SWT palete, Lapis Plus d.o.o., saznajemo da je od nedavno za “Advance HRBW-34” dostupa i šira paleta dodatne opreme.

Sada nudi uz ovaj uređaj nudi i cijela paleta origilanih adaptera s kojima se isti može postaviti na objektive obujma od 42 do 56mm te tako svaku optiku ovog promjera objektiva pretvoriti u noćnu optiku visoke rezolucije i crno bijelog ekranskog prikaza, bio to dvogled, monokular ili optički ciljnik.

Dostupni su i daljinski upravljači za ovaj uređaj, IC osvjetljivači (laserski i diodni), mada su karakteristike ovog uređaja takve da će se rijetko pokazati potreba za IC osvjetljivačem.

Na žalost, saznajemo da će, jerojatno od rujna, porasti cijene dijela SWT palete. U prvom redu se to odnosi na vrlo traženi Advance HRBW 34, noćni dvogled "Focus F-120" (još nije stigao na tržište Hrvatske). Koliko saznajemo cijene Storma se neće mijenjati.

Stare cijene će vrijeditii za sve koji su se predbilježili te kupce ovih uređaja do isteka postojeće zalihe.

Stigli su i monokularni adapteri kojim Advance HRBW34 pretvarate u noćni monokular povećanja 8x.

Podsjećamo što Vam nudi Advance HRBW34. Dakle riječ je o uređaju koji predstavlja svojevrsnu revoluciju kada su u pitanju adapteri koji vašu dnevnu optiku pretvaraju u noćnu. Zašto je ovaj uređaj toliko poseban u odnosu na druge te osvaja tržište noćnih adaptera za dnevne optike? Zato što uklanja sve one boljke koje iskazuju drugi uređaji ove namjene.

Kao prvo, tu je iznimno čvrsto i otporno tijelo od posebnih aluminijskih legura koje podnosi i naintenzivniji rad i po najtežim uvjetima. Nema plastike, nema gašenja nakon pucnja ili trzaja koji su česti kod nekih drugih uređaja slične namjene.

Drugo, stezni  prsten je od metala i napravljen na način da otklanja pomake, isklizavanje, teško nasjedanje, skidanje, potrebu za dodatnom opremom (posebnim adapterima, nosačima, itd) i tako dodatnim i skrivenim troškovima..

 Treće, potrošnja baterija je dovedena do savršenjstva tako da vam Advance HRBW 34, za razliku od drugih uređaja koji nastoje postići što i on i čiji se rad na paketu baterija u nekim slučajevima doslovno mjeri u minutama, osigurava autonomiju rada na jednoj bateriji od preko 50 sati. To znači da ne morate imati pune džepove baterija ili posebne akumulatore. Uređaj je samodostatan i s najduljom autonomijom rada.

Četvrto, njegovu bit čine visokokvalitetne komponente koje vam osiguravaju crno/bijelu sliku visoke rezolucije i jasnoće te dometa koji vam neće pružiti niti jedan drugi uređaj. Riječ je o posebno konstruiranim visokokontraslnim lećama koje omogućavamu korištenje na uređajima i od 12x povećanja, pa i više.

Peto, jednostavnost upotrebe je dovedena do savršenstva. Postavite ga na objektiv vaše optike i sve što u uporabi trebate raditi je upaliti ga. Nema bezbroj podešavanja, programiranja, memoriranja. Svrha ovog uređaja je da vašu dnevnu optiku pretvori u noćnu i on to čini bolje od bilo kojeg drugog.

Šesto, paleta dodatne opreme ovaj uređaj čini uistinu svestranim i visokofuncionalnim. Daljinski upravljač, dodatni IC osvjetljivači (mada će vam vrlo rijetko trebati s obzirom na visoku osjetljivost i kvalitetu fotokatodne cijevi), te monokularni adapter koji ovaj uređaj pretvara u samodostatan noćni monokular ogromnog povećanja od 8x, ovaj uređaj čine najsvestranijim Clip-On uređajem na tržištu.

 

Tehničke karakteristike uređaja:

Generacija cijevi 2+/3
Samostalno povećanje, X 1
Vidno polje, stupnjeva 13
Raspon izoštravanja, m 12 ... ∞
Objektiv leća
Žarišna duljina objektiva, mm 80
Efektivna blenda 1:1,5
Promjer objektiva, mm 53
Povećanje dnevne optike:
prihvatljivo / optimalno 1-20/2-8
Izvor napajanja, V CR123A, 3В
Vrijeme rada na jednoj bateriji, sati, ne manje od 54
Promjer izlazne leće, mm 22
Temperaturni raspon rada, °C -30 ... +50
Stupanj zaštite prema IEC 60529 / moguće naručiti IPX6
(IPX8)
Dimenzije (lduljina x širina x visina), mm  214х62х62 
Težina, kg 0,62
Dodatna oprema po narudžbi
Stezni prsten za dnevnu optiku i adapteri dostupni

 

Možete ga pogledati kod distributera za RH, BiH i RS, Lapis Plus d.o.o. (01-4668785), www.lapis-plus.com.
Zadnja izmjena Petak, 07 Kolovoz 2015 20:56
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023