U Lapis Plusu možete pogledati najnoviji digitalni sklop za sve dnevne optike, SWTov „Digital Eye“

Napisao  Ponedjeljak, 08 Lipanj 2015 22:16

Riječ je o do sada najmanjem integriranom digitalnom sklopu koji svaku dnevnu optiku pretvara u noćnu. Možete ga dakle kombinirati sa vašim monokularom, ciljnikom, dvogledom... i na taj način vašoj optici dati sposobnost rada i u noćnim uvjetima i uvjetima potpunog mraka.

No, to nije sve. Ovaj uređaj je ujedno i samostalni noćni monokular. Dakle za njegovo korištenje vam nije potrebna bilo kakva optika. Jednostavno ga uključite i promatrate.

Jedinica je iznimno mala i lagana, visine 11cm, širine 4 cm i ukupne duljine 11 cm. Kada se postavi na dnevnu optiku ta duljina u biti predstavlja dodatnih 8 cm. U sebi integrira osim optičkog sklopa i akumulatorsku litijsku bateriju tako da nemate problema s pitanjem kratkog trajanja baterija. Ako se koristi s dnevnim optičkim ciljnikom, nema potrebe za bilo kakvim dodatnim upucavanjem. Displej je visoke rezolucije sa 700 TV linijskim senzorom i displejem rezolucije 640x480. Svojstveno ovom uređaju je da se promatra kao i kroz dnevnu optiku. Dakle, kod primjene na optičkom ciljniku, gledate kao i obično, na okularni dio. Pri tom dodatnih 8 cm u duljini ciljnika ne predstavlja smetnju kao kod primjene nekih drugih uređaja. Uređaj posjeduje ugrađen (i u cijenu uključen) adapter za spajanje na dnevnu optiku. Riječ je o vodonepropusnom sklopu. Što je vrlo važno, cijeli sklop teži samo 347 grama. Uz sklop se standardno isporučuje punjač i set prstenova kako bi „Digital Eye“ s lakoćom prilagodili svakom okularnom sklopu.

Kako je riječ o digitalnom uređaju, kao i kod svakog drugog digitalnog sklopa ove namjene, stvaran učinak i velik domet (do 400 m) se dobiva uz primjenu dodatnog IC osvjetljivača. Za ovu namjenu preporučamo SWTove IC osvjetljivače koje lako montirate na bilo koju optiku. Napominjemo da predbilježbom na Digital Eye stječete pravo na SWTov dalekometni nevidljivi IC osvjetljivač (vrijednost 809kn) za samo 1 kunu.

Za sve informacije nazvite Lapis Plus d.o.o. na brojeve telefona 01-3887736 ili 01-4668785, ili pogledajte njihove web stranice www.lapis-plus.com,  a ako se sami želite upoznati s „Digital Eye“, posjetite Lapis Plus malorpodaju u SC Prečko u Zagrebu (01-3887736).
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 08 Lipanj 2015 22:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023