Savšenstvo spojeno sa tradicijom: nova generacija SLC dvogleda SWAROVSKI OPTIK

Napisao  Subota, 31 Kolovoz 2013 13:49

Nova generacija SWAROVSKI OPTIK-SLC dvogleda je visoko kvalitetna lovačka optika sa visokim performansama predviđena da se koristi u najraznovrsnijim lovačkim situacijama. Velika prednost nove generacije je da sadrži uvek prisutan izuzetan kvalitet optike, optimalan upotrebni dizajn i komponente koje se savršeno uklapaju jedno s drugim čineći totalni paket praktičan za svaku upotrebe. Novi SLC 42 i SLC 56 dvogledi čine komplet od pet modela, koji će se moći nabaviti kod ovlaštenih dilera od rujna 2013.

“ Stalno poboljšavanje onoga što je dobro: to je bio vodeći poslovni princip osnivača kompanije, Wilhelm Swarovski, i odredilo je našu filozofiju sve do danas,” kaže Carina Schiestl-Swarovski, Predsednik upravnog odbora SWAROVSKI OPTIK. “Od kada su prvi SLC 8x30 dvogledi lansirani na tržište 1989, nastavili smo da unapređujemo ovaj klasičan SWAROVSKI OPTIK proizvod. Nova generacija je postala sinonim za izuzetan kvalitet, što je i dokazano u svakodnevnim lovovima. To nije samo zbog visokog optičkog kvaliteta, već i zbog novog dizajna, gde smo povezali nešto vrlo važno, veliku izdržljivost dvogleda sa prijatnošću upotrebe.”

SLC 56 – iskusni stručnjak za noćni lov

Izdržljivi dvogledi iz SLC 56 serije su napravljeni sa optičkom i ergonomskom preciznošću za lakše uočavanje divljači, posebno u sumrak ili čak i po mrkloj noći, omogućavajući najbolji mogući komfor posmatranja.
Imaju visoko inovativan optički dizajn, kombinovan sa fosfornim sočivima. To doprinosi da optika ima izuzetnu propustljivost svetla u punom kapacitetu, posebno je to osetno u sumrak ili noću.  Maksimalna vernost boja, ekstremno visoko-kontrasna slika i kao sečivo oštre periferne linije slike omogućavaju lovcima da jasno identifikuju presudne detalje, posebno sa čeka. Precizno je iskombinovano veliko vidno polje sa izuzetnom oštrinim slike od ivice do ivice, što pokazuje vrhunski kvalitet ove nove generacije. Nezavisno podešavanje, četiri pozicije školjke okulara i duža žižna daljina pokazuju da i ljudi koji nose naočare mogu uživati u celokupnom vidnom polju.
Ergonomski dizajn optičke opreme takođe igra važnu ulogu na čekama, gde je potrebno da se sedi strpljivo satima, koliko toliko udobno i bez znakova umora. Nova SLC generacija ima produžena udubljenja da poboljša i očvrsne držanje dvogleda prilikom dužih perioda osmatranja.
Visoko kvalitetni materijali su korišćeni za izradu površine, stakla i mehaničkih delova, kao što je lagano magnezijumsko kućište ili inovativna gumena obloga, koja je izuzetno rapava, gipka i naravno, veoma postojana. Ovi materijali čine SLC 56 dovoljno robustnim za svakodnevnu upotrebu.
Postoje tri modela SLC 56 dvogleda koja se mogu izabrati. SLC 8x56 i SLC 10x56 su najbolja moguća ponuda za lov sa čeka u sumrak ili noću. SLC 15x56 je dizajniran sa jačim uvećanjem, što ga čini idealnim za osmatranje većih razdaljina.

Novi SLC 42: kompaktan, čvrst, višenamenski

Novi SLC dvogledi su naslednici SLC 42 HD generacije. To su višenamenski dvogledi koji mogu savršeno da odrade obe stvari, lov sa čeke u lošijim svetlosnim uslovima ili dnevno osmatranje. Novi SLC 42 je naslednik SLC 42 HD generacije. “Novi SLC 42 je odličan izbor za mnoge lovačke prilike,” zaključuje Carina Schiestl-Swarovski.
Kompaktniji, vitkiji dizajn i ergonomski oblikovan oslonac za prste osigurava potpuno uživanje u osmatranju, čak i tokom dužih perioda boravka na čekama.Impresivna HD optika nudi visok nivo vernosti boja, odličan kontrast i izuzetno vidno polje. Tu je takođe i izrada od najkvalitetnijih materijala, koji novi SLC 42 pretvaraju u pouzdanog pratioca u mnogim lovačkim situacijama, bilo da se lovi pogonom, čekom ili prikradanjem. Izbori modela su od SLC 8x42, koji obezbeđuje najveće vidno polje, do SLC 10x42 koji sa svojim 10x uvećanjem omogućava uočavanje i najsitnijh detalja. To su pouzdani dvogledi koji kombinuju najviši optički kvalitet sa izvrsnim rukovanjem.

SLC dvogledi: dokazan kvalitet, konstantno unapređivanje
Naše osoblje iz svih odeljenja fabrike tesno sarađuju na stalnom unapređivanju SWAROVSKI OPTIK proizvoda. To je učinjeno i na primeru SLC dvogleda, što možete da otkrijete na svakom detalju utkanom u ove optičke uređaje: počevši direktno iz srca – izuzetni optički elementi – pa ergonomski dizajn, majstorstvo izrade sa najkvalitatnijim materijalima, i sve to garantuje neponovljivo iskustvo osmatranja. Dalja unapređena na SLC dvogledima su postignuta zahvaljujući i bliskoj saradnji sa našim korisnicima. Rezultat svih ovih napora je nova generacija SLC dvogleda čiji su svi sastavni delovi savršeno ukomponovani, čineći ih izuzetnim dvogledima za sva moguća lovačak scenarija.

 

The world belongs to those who can see beauty.
Experience the moment!
SEE THE UNSEEN.
www.swarovskioptik.com

 

Zadnja izmjena Subota, 30 Travanj 2016 20:31
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023