Fiocchi 3 Gun Match linija sportskog streljiva

Napisao/la  Utorak, 23 Veljača 2016 19:34

Fiocchi streljivo predstavilo je novu liniju streljiva Three Gun Match za kalibar 12. Ovo sportsko streljivo razvijeno je u bliskoj suradnji sa strijelcem Jerryiem Miculekom

Three Gun Match je sportsko streljivo namjenjeno za sve discipline. Prilikom taktičkih/sportskih natjecanja brzina prepunjavanja je ključna za pobjedu, te je to glavna osobina Three Gun Match linije streljiva. Ovo novo streljivo ima čvrsto radijalno zatvaranje čahure koje omogućuje brzo i postojanu brzinu punjenja.

Fiocchi Three Gun Match streljivo proizvedeno je u kooperaciji sa vrhunskim strijelcem Jerry Miculekom, koji je poznat po svojih 20 svjetskih rekorda u brzinskom pucanju.

Cijela ova linija streljiva sastoji se od dva tipa metka sačme promjera 2,41 milimetar te mase 28 grama. Razlika između ovih linija je početna brzina: kod jedne je 350, a kod druge 365 metara u sekundi. U liniji također postoji streljivo također sa sačmom promjera 2,41 milimetar, ali težine punjenja 32 grama te početne brzine 380 metara u sekundi.

Fiocchi Three Gun Match linija se također sastoji od lagane kugle za pucanje na mete, teške samo 24 grama te vrlo malog povratnog trzaja.

K2 Items

PROMOCIJE

NL Pure 32 300x250ani CRO
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023