Lapis Plus predstavlja NiteSite digitalne adaptere

Napisao/la  Ponedjeljak, 25 Siječanj 2016 21:56

Poznato je da NiteSite proizvode krasi epitet najpouzdanijih digitalnih adaptera za dnevne optike kod kojih je postotak kvarova i reklamacija zanemarivo mali, ali to je sada i potvrđeno.

U dvije godine prodaje distributer NiteSite proizvoda je utvrdio najmanje kvarova  upravo na ovim digitalnim adapterima. Vrlo pouzdana kamera, dugo trajanje baterija koje su u cijeni uređaja, iznimno snažan IC osvjetljivač i odličan i jednostavan sustav montaže i korištenja su glavne odlike NiteSite uređaja. Kod NiteSitea nema onih standardnih boljki koje iskazuju neki drugi digitalni uređaji kao što su”pad kamere” i zamagljenje, česti pad napona i gašenje, muke s prstenovima i adapterima i slično a što sve korištenje i lov ponekad čine noćnom morom.

Po izdržljivosti i kvaliteti, što se ne može reći za kategoriju digitalnih uređaja općenito, NiteSite paleta se s lakoćom može natjecati s cjevnim noćnim optikama više kvalitete. Ako ovdje uzmemo u obzir da ne postoji opasnost od preosvjetljenja i svestranost, onda smo vrlo blizu uređaja koji je idealan kako za lovce tako i za druge korisnike noćnih optika.

Podsjećamo, riječ je o digitalnim adapterima pomoću kojih u samo jednoj minuti pretvarate vašu dnevnu optiku u noćnu.

Kada ih postavljate na optiku, to znači da nema upucavanja, jer je vaš dnevni ciljnik već upucan; nema straha od trzaja jer je riječ o vrlo otpornoj digitalnoj tehnologiji i konstrukciji koja amortizira povratni trzaj puške. Nema niti drugih podešavanja, šetanja po izbornicima i sl. Stvar se svodi na “stavi i koristi”.

Pored navedenog, NiteSite je poznat po tome da ne kreira proizvod i nudi ga po niskoj cijeni, a da potom konforno korištenje tog istog proizvoda od vas zahtjeva dodatne kupnje i troškove. NiteSite adapteri (Viper, Wolf i Eagle) dolaze sa apsolutno svim što Vam može zatrebati.

Za razliku od većine drugih digitalnih adaptera za optiku, tu je baterija velikog kapaciteta (koja je u cijeni) tako da radna autonomija ovih uređaja u velikoj mjeri nadizi autonomiju konkuretnih digitalnih uređaja kod kojih se kupci nerijetko moraju odlučiti na kupnju dodatnih baterijskih paketa kako nebi morali stalno mijenjati baterijske uloške. Kod nekih se to trajanje baterije doslovce mjeri u minutama.

Tu susvi nosači koji Vam trebaju za postavljanje uređaja na dnevnu optiku, od držača modula IC osvjetljivača i ekrana do gumenog adaptera za digitalnu kameru i vaš okular optike. Vrlo domišljata konstrukcija znači da je uređaj moguće skinuti s jedne i postaviti na drugu optiku u minuti. Ne trebaju vam dodatni nosači, adapteri, prstenovi...

U cijenu i iznimno snažan integriran IC osvjetljivač koji ovim adapterima daju tu snagu koja ih čini najprodavanijim digitalnim adapterima. S NiteSite adapterima Vam nikada neća pasti na pamet da kupujete dodatne IC osvjetjivače

U paketu su i svi kablovi koji Vam mogu zatrebati.

Paleta NiteSite adaptera se sastoji od tri osnovna uređaja. To su Viper s dometom od 100 metara, Wolf s dometom od 300 metara i Eagle s dometom od 500 metara.

Za  više podataka  NiteSite proizvodima kliknite OVDJE ili ih pogledajte u živo u Lapis Plus trgovini u Trgovačkom centru Prečko, 2 kat (tel: 01-3887736).
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 25 Siječanj 2016 23:27
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023