Termovizija za lovce ispod 3000 kn!!!

Napisao  Nedjelja, 06 Rujan 2015 10:22

Kada jednostavno trebati vidjeti dalje, dublje, kroz granje i lišće, maglu, bilo noću ili danju – opcija je termovizija. 

Ako su vam do sada cijene koje kreću  od dvadesetak tisuća kuna  bile previše za nešto što samo povremeno koristitie, sada uz Seek termovizijsku kameru to više nije slučaj.

Seek uključite direktno u vaš Android pametni telefon, Iphone ili Ipad i u nekoliko sekundi vidite toplotne tragove svuda oko vas. Seek napredna tehnologija detekcije topline vam omogućava uočavanje ogromnih temperaturnih raspona - od -400C do +3650C te trenutno pronalaženje specifičnih toplinskih izvora.

Seek možete koristiti kako za dana tako i u uvjetima potpunog mraka. Detektirajte toplinu kroz zidove, cijevi, raslinje i u lošim vremenskim uvjetima. Dijelite i pohranjujte slike i videa koje snimite. Na raspolaganju vam je cijela paleta mogućih primjena.

Za lovce: Uz Seek sigurno budite na tragu. Seek lovcima čini jednostavnim praćenje i slijeđenje divljači kroz čak i najgušće raslinje ili najuporniju maglu.

Za građevinare: Uz Seek radite brže i pametnije.. Seek pomaže građevinskim profesionalcima da uštede novac i to omogućavajući im utvrđivanje preciznih termičkih odstupanja u zidovima, cijevima, razvodnim kutijama i sl.  Što brže uočite poteškoću to je prije i uklanjate.

Za sigurnost i osiguranje doma: Uz Seek vidite i najskrivenije. Tako što vam omogućava pronalaženje ljudi i životinja čak i za najtamnije noći, Seek vam pruža izniman osjećaj sigurnosti.

Za kućevlasnike: Seek (Traži), nađi i popravi. Od prozora koji propuštaju toplinu do začepljenih cijevi, Seek kućevlasnicima daje mogućnost detekcije, diagnosticiranja i popravljanja cijelog niza kvarova i nedostataka na domu - prije nego je uopće potrebno obratiti se profesionalcima.

Za ljubitelje prirode: Seek vam otvara novi prozor u svijet oko vas. Za nautočare, planinare, kampere i vlasnike kućnih ljubimaca, Seek omogućava laganu detekciju i lociranje objekata i životinja - pri bilo kakvom vremenu, na svakoj stazi ili putu, bilo danju ili noću.

  • Kompaktna, otorna termovizijska kamera se direktno uključuje u vaš Android pametni telefon ili Iphone, te Ipad.
  • Omogućava vam da vidite sve što je toplo ili hladno oko vas - detektira toplinu kroz zidove, raslinje, čak i u potpunom mraku.- S lakoćom locirajte toplinske gubitke, začepljenja u cijevima, te ljude ili životinje bilo danju ili noću.
  • Na tisuće mogućih svakodnevnih primjena - odličan za kućevlasnike, građevinarce, inspektore, lovce, vlasnike kućnih ljubimaca i još mnogo drugih skupina.
  • Džepne veličine, u vodonepropusnoj kutijici i uz priloženi USB kabl.
  • Dizajniran i proizveden u SAD.

Na raspolaganju su dva osnovna tipa Seek termovizijskih adaptera. Prvi je Seek Compact, a drugi Seek Compact XR (extra range). Temeljna razlika između ova dva tipa uređaja je u dometu.

Za lovce je najprimjereniji Compact XR. Compact XR serija je dalekometna verija Seek termovizijske kamere. Uz skoro dvostruko povećanje Seek XR vam omogućava osmatranja na većim udaljenostima uz istu jasnoću i rezoluciju koju vam nudi i Seek Compact. Prevedeno, to bi značilo da divljač možete detektirati već na udaljenostima od oko 550 metara, a prepoznati na oko 130 metara udaljenosti. Za mali uređeaj koji postaje dijelom vašeg mobitela, ovo su uistinu impozantne vrijednosti. Da ne spominjemo da će vas ova nabavka koštati samo djelić vrijednosti standardne termovizije. Naime, očekivana cijena kod distributera za RH, Lapis Plus d.o.o. će biti jedinstvena cijena u EU u iznosu od 2.290 Kn za Compact i 2.659 Kn za Compact XR model.

 Karakteristike Compact XR serije:

  • Termalni senzor 206x156
  • 200 vidno polje
  • Raspon temperaturne detekcije od -400C do +3300C
  • Zaštitni vodonepropusni spremnik
  • 9Hz
  • Dugovalni IC 7,2 - 13 Mikrona
  • 12 u Pixela
  • Vanadij oksidni mikrobolometar
Više detalja o ovim proizvodima (kompatibilnost, dometi, karakteristike...) saznajte kod distributera Lapis Plus d.o.o. na telefonske brojeve 01-3887736 te 01-4668785 ili pročitajte više detalja na ovom LINKU. 
U Lapis Plusu vas pozivaju da dođete i pogledate ih u njihovoj maloprodaji u TC Prečko (041-3887736)

 

Zadnja izmjena Nedjelja, 06 Rujan 2015 11:01
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023