Frankonia ruksaci - omiljeni među lovcima!

Napisao/la  Srijeda, 08 Listopad 2014 03:24

Danas vam predstavljamo dva proizvoda tvrtke Parforce Frankonia. Frankonia je njemačka tvrtka osnivana 1908. godine u Wurzburgu, a specijalizirala se za prodaju široke palete proizvoda namijenjenima lovacima, ljubiteljima prirode i oružja. Uz prodavaonice, fokusirani su na katalošku prodaju i prodaju putem interneta.

Ono što izdvaja Frankoniu je izvrstan omjer kvalitete i cijene, te zaista širok asortiman u kojem si svatko može naći nešto za svoj gušt. 

Ono što ćemo vam danas predstaviti su dva lovačka ruksaka koje možete naručiti putem web shopa Tetrijeb.eu.

Lovački ruksak (desna sličica), model F150241, je praktičan i robustan, te vrlo ugodan za nošenje.

Ima jedan veliki pretinac te dva manja džepa. Naramenice i rubovi preklopa izrađeni su s kožnim rubom dok je sam ruksak od platna. Unutarnji pretinac je prostran a ima i vodonepropusni umetak (vreću) koju se može skinuti po potrebi. Džepovi ostavljaju mjesta za pohranu svakojakih sitnica. Dolazi u lovački zelenoj boji, u dimenziji 55x65 cm.

Loden ruksak (lijeva sličica), model F11129, je načinjen od izdržljivog materijala koji ujedno i nešuška – 80% vuna i 20% poliamid.

Dolazi s velikim pretincem i dva manja žepa, sve obrubljeno kožnim rubom. Krajevi ruksaka su ojačani kožom, a remen je širok i podesiv. I ovaj ruksak ima unutarnji vodonepropusni umetak (vreću) koji se može skinuti radi održavanja. Dimenzije su 55 x 65 cm, a dolazi u sivozelenoj boji.

Oba ruksaka redovito dobivaju visoke ocjene kupaca cijene njihovu izdržljivost, dugotrajnost i udobnost prilikom nošenja!

Lovac.info
Zadnja izmjena Nedjelja, 16 Studeni 2014 00:48
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023