VIPER - noćni lovac

Napisao/la  Utorak, 30 Rujan 2014 00:08

Predstavljamo Vam najbržu i najjeftiniju konverziju dnevnog ciljnika u noćni. Riječ je o Viperu, sustavu koji se u osnovi sastoji od modula LCD ekrana i IC osvjetljivača koji se montira na tubus optičkog ciljnika, modula kamere koji se postavlja na okular te izvora napajanja koji se postavlja bilo na kundak ili na optički ciljnik, ovisno o tipu napajanja.

Viper vam nudi mogućnost pretvorbe vašeg dnevnog ciljnika u noćni za minutu, bez potrebe upucavanja, dodatnih adaptera i nosača, i nudi u kitu apsolutno sve što vam je potrebno. Dobivate IC osvjetljivač, ekranski modul, kamericu, nosače i akumulator s torbicom, i sve to za 4.173 kn (za gotovinsko plaćanje) s uključenim PDVom. Viper je deklariran za udaljenosti do 100 metara. Ako vam je potrebna veća udaljenost onda su tu još modeli Wolf s dometom do 300 metara (5.959 kn) te najjači i visokodometni Eagle s dometom do 500 metara (7.973 kn).

Princip rada je jednostavan. Modul kamere vidi ono što vidi vaš optički ciljnik, taj signal šalje do LCD monitora na kojem vi promatrate sliku s ciljnika. Ako je riječ o noćnim uvjetima, IC osvjetljivačem koji se nalazi u kućištu LCD ekrana infra crvenim snopom osvjetljavate promatrano.

Slika je oštra i jasna a možete je podešavati regulatorom snage IC osvjetljivača. Kako je ovdje riječ o digitalnim uređajima, bez ikakvih problema i opasnosti se mogu koristiti i danju. Pored navedenog, sklop možete koristiti i kao dnevnu/noćnu kameru. Samo spojite snimač i s lakoćom ćete sačuvati sve ono što ste promatrali.

Sve ove uređaje možete vidjeti i isprobati u Lapis Plus trgovini (SC Prečko, Slavenskog 1/II, Zagreb - tel: 01-3887736). U trgovini Lapis Plus d.o.o. koji je ekskluzivni distributer ovih proizvoda za RH, BiH i RS možete nabaviti i sve rezervne dijelove i dodatnu opremu za ove uređaje. Više informacija na stranicama Lapis Plus ili na telefone 01-466 87 85 (kataloška prodaja i veleprodaja ) ili 01-388 77 36 (maloprodaja).

Lovac.info
Zadnja izmjena Nedjelja, 16 Studeni 2014 00:52
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023