Splitska Dobra Kob uvezla ljetne ruksake Bugarskog Hillmana Birdpack

Napisao  Petak, 18 Svibanj 2018 14:07

Tek smo navukli kratki rukav, čim je zvizdan dobrano upekao,a splitska trgovačka kuća DOBRA KOB ( Klovićeva 13, predio Škrape ) već je uvezla prvu pošiljku „ljetnih „ ruksaka iz atraktivnog programa bugarskog proizvođača Hillmana.

DOBRA KOB je zastupnik Hillmana, koji se, po anketama lovaca i lovkinja, potvrdio sa veoma kvalitetnim, izdržljivim i dizajnom jako prihvatljivim proizvodima.

Među takve lovačke ruksake za ljetni lov, bilo na prepelice pućpure ili divlje patke po jezerima i riječnim rukavcima, Hillmanov Birdpack ruksak pokazao je u praktičnom lovu nebrojene prednosti ispred nekih drugih istih ili sličnih ruksaka koje dolaze kod nas iz europskih lovačkih središta.

Bugarska firma Hillman svoje proizvode dizajnira po potrebi lovaca a tako je nastao i Birdpack ruksak. Na taj se način Hillman svrstao uz sami bok vrhunskih europskih proizvođača po kvaliteti,atraktivnom dizajnu, ali i prihvatljivoj cijeni proizvoda.

Birdpack ruksak je kapaciteta 24+4 litre, sa dodatnim torbicama sa strane sadrži i mjesto za 22 patrone kalibra 12 ili 16.

Ovaj izvanredni ruksak izrađen je od vodonepropusnog i otpornog Dura-tex materijala sa dodatnim premazom protiv mirisa.

Reljefna ventilacija garantira da se lovac, noseći ga na leđima- što je osobito korisno za ljetni lov - ne znoji za vrijeme lova na prepelice. Dolazi u tri različite kamuflažne boje.

Zadnja izmjena Petak, 18 Svibanj 2018 14:15