Izabran novi izvršni odbor-Željko Lokmer i nadalje predsjednik

Napisao  Četvrtak, 13 Travanj 2017 10:04

Lovačko društvo „Psunj“ iz Orljavca, koje je sa 107 članova najmasovnije u Požeško-slavonskoj županiji na izbornoj je skupštini dobilo novi izvršni odbor od devet članova, a za predsjednika je ponovo izabran Željko Lokmer.

Vi ste bili stalno dobri gospodari, izgradili ste objekte i brinete o lovištu pa tako nastavite-naglasio je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

Dodao da je lovstvo ključno za razvoj turizma ovog kraja što će se potaknuti i izradom nove lovno-gospodarske osnove koju će financirati županija.

novi odbor7

-Suradnja je na visokoj razini, nadam se da će tako i ostati, a posebna zahvala za dobar rad pogotovo humanitarni-istakao je na skupštini donačelnik brestovačke općine Jozo Buće.

Pohvalu suradnji sa županijom i radu LD „Psunj“ izrekao je i predsjednik Lovačkog saveza županije Zdravko Vujnović.

novi odbor23

Tajnik društva Antun Čališ podnio je izvješće o radu gdje je istakao proslavu 70 godina rada „Psunja“, organizaciju humanitarnog županovog lova, nabavu opreme za lovački dom i električnog pastira radi smanjenja šteta na njivama, formiranje streljačke sekcije, izradu prosjeka kroz lovište,dva turistička lova sa francuskim lovcima, a pokrenuta je i legalizacija objekata.

novi odbor24

U planu rada istaknuta je kupovina zemljišta radi proširenja parkirališta pokraj lovačkog doma.

Odličja drugog reda primili su Ivan Samardžić i Miroslav Šoštarko(posmrtno).

 

Izvor: pozega.eu
Zadnja izmjena Četvrtak, 13 Travanj 2017 10:27