Lovačka odjeća i oprema za lov tvrtke Deerhunter sa pečatom danske kraljice osvojila hrvatske lovce u Splitu, u prodavaonici Dobre kobi

Napisao  Utorak, 06 Prosinac 2016 10:36

Vrhunski zimski brend čuvene danske tvrtke Deerhunter je,  svakako, lovačka jakna Muflon. Ona je pobrala nesumnjivo, već od prvih dana zahladnjenja u Dalmaciji i Hrvatskoj, visoke, super  ocjene čitalačke publike.

Naime, u anketi lovačkog magazina Dobra kob, koja je obavljena prošlih dana kada je ovim našim prostorima vladalo nevrijeme, sa snijegom i burom, prvi kupci tek pristiglog Muflona bili su iznimno zadovoljni.

  • Muflon je prvoklasna lovačka odjeća kao važan i nedjeljivi dio lovačke opreme, kazali su anketirani korisnici Deerhuntera ,odreda iskusni lovci, dajući primjer i osobne prakse, da su sa Muflonom sjedili na čeki punih pet sati na minus pet stupnjeva ,a osjećali su se kao da su u – svojem zagrijanom dnevnom boravku kod kuće..

 

Doista pravo europsko čudo !

Ali, ne slučajno čudo, nego je komod i udobnost kupca Deerhunterovoga Muflona , lovca koji čeka divlju svinju na čeki, još jedna potvrda visokog brenda ove danske firme sa osvjedočenim pedigreom vrhunskog svjetskog proizvođača.


Deerhunter pripada danskoj tvrtki F. Engel K / S koja je osnovana daleke 1927. godine , kao obiteljska tvrtka u četvrtoj generaciji. U sklopu tvrtke, Deerhunter je 1985. godine - zahvaljujući ljubavi, interesu i vrhunskoj kvaliteti proizvoda - došao u krilo danske obitelji Engel koja je na ovaj način, dizajnom i krojenjem lovačke odjeće željela dati svoj doprinos i prilog europskoj lovačkoj modi, za lovce i lovkinje, ali i ostale ljubitelje i pobornike kvalitetne lovačke odjeće.

 

Deerhunter ne sumnja da kupci znaju veoma dobro i znalački, kao iskusni lovci i zaštitnici divljači i prirode, procjeniti vrijednost odjeće koja im stoji na raspolaganje. Tom više što je odjeća skrojena na osnovu mjerila i kriterija visoke i moderne tehnologije u proizvodnom procesu.

Deerhunter kroji i priprema opremu za lov i boravak u prirodi, bez obzira na vremenske i druge prilike, dajući petogodišnju garanciju , i što je lovcima od presudne važnosti – Deernhunter u svojim prozivodima ugrađuje membrane koje ne prokišnjavaju !

 

Naposljetu, Deerhunter je u tome čuven jer, konačno, kakve koristi lovcu ili lovkinji jakna u kojoj će kada je navuče ozepsti negdje na čeki, u prirodi, ili će ostati mokar !

Svaki potrošač, kupac Deerhunter odjeće može provjeriti kvalitetu pod bilo kakvim vremenskim prilikama, budući vlasnik F. Engel jamči kvalitetu i brend po mjerilima visoke i moderne tehnologije.

Deerhunter, danas kao i nekada , još od 11. stoljeća , kada su vikinzi nadirali u svijet, ima nezaustavljiv prodor na europsko i svjetsko tržište. Danas, dapače, opslužuje lovce i lovkinje u 3o zemalja svijeta.

 

Na potrošačkoj karti svijeta, u našim, hrvatskim uvjetima, za maloprodaju je zadužena splitska kuća lovačke odjeće i druge opreme Dobra kob d..o.o. u Klovićevoj 13., prvi i ekskluzivni zastupnik Deerhuntera u ovoma dijelu Europe.


Deerhunter je još zastupljen u svojim poslovnicama u Bosni , Srbiji i Slovenji.

Austrijski predstavnici Deerhuntera vele kako su sve cijene , bez obzira u kojem se dijelu Europe i svijeta „kraljevska roba „ prodaje potpuno jednake!

To je ogromna snaga, veličina i trajna vrijednost danskoga Deerhuntera.

Dobro je znati da je danska kraljica Margareta II odlikovala Deerhunter sa visokim odličjem , našto su veoma ponosni članovi obitelji F. Engel, kao i svi djelatnici i predstavnici tvrtke širom svijeta.

 

Zato preporučujemo: Sa odjećom u kraljevski lov sa kraljevskim pečatom danske krune !

EKSKLUZIVNI ZASTUPNIK DEERHUNTERA ZA HRVATSKU U MALOPRODAJI : Dobra kob d.o.o., 21. 000 Split, Klovićeva 13., tel . 021 78 03 57.

DOĐITE, ZOVITE, JAVITE SE, PROVJERITE !

Zadnja izmjena Srijeda, 07 Prosinac 2016 10:00