Uz proslavu sv. Huberta, lovci LU Fazan Belovar Moravče predstavili svoju monografiju

Napisao/la  Četvrtak, 13 Studeni 2014 08:22

Lovačko društvo „Fazan“ Belovar Moravče u subotu 8. studenog  proslavilo je svetog Huberta, održalo svečanu Skupštinu i predstavilo monografiju „75 godina Lovačkog društva Fazan Belovar-Moravče“ koja objedinjuje rad lovačkog društva u razdoblju od osnutka do proslavljene 75 godišnjice prošle godine.

Lovačko društvo „Fazan“ Belovar Moravče u subotu 8. studenog proslavilo je svetog Huberta, održalo svečanu Skupštinu i predstavilo monografiju „75 godina Lovačkog društva Fazan Belovar-Moravče“ koja objedinjuje rad lovačkog društva u razdoblju od osnutka do proslavljene 75 godišnjice prošle godine.

U župnoj crkvi Svetog Petra i Pavla euharistijsko slavlje predvodio je vlč. Matija Pavlaković. U vatrogasnom domu u Gornjoj Kašini održana je Skupština ovog najbrojnijeg lovačkog društva LS Grada Zagreba na kojoj je uz predsjednika Ivicu Budora nazočne pozdravio i predsjednik radnog predsjedništva Marijan Tomurad.

Na skupštini su nazočili i predstavnici, Ministarstva poljoprivrede, Grada zagreba, Lovačkog saveza Grada Zagreba kao i mnogobrojni uzvanici iz društvenog i crkvenog života te simpatizeri društva. Na skupštinu su se odazvali, uz mnogobrojne članove društva i predstavnici susjednih društava.

HLS
Zadnja izmjena Subota, 15 Studeni 2014 00:04