Kettner svoja vrata otvorio i u Zagrebu

Napisao/la  Četvrtak, 18 Rujan 2014 00:01

Nakon samo mjesec dana, kada je otvoren prvi dućan Kettnera u Hrvatskoj u Osijeku, svoja vrata je otvorio i drugi dućan - i to u Zagrebu na Trešnjevci (Nova cesta 132). Poznati lanac opreme za lovce i ljubitelje prirode, koji je godinama primao posjete naših lovaca u Austriju, odlučio je svoj asortiman ponuditi direktno hrvatskim lovcima.

Nakon samo mjesec dana, kada je otvoren prvi dućan Kettnera u Hrvatskoj u Osijeku, svoja vrata je otvorio i drugi - i to u Zagrebu na Trešnjevci (Nova cesta 132).

Poznati lanac opreme za lovce i ljubitelje prirode, koji je godinama primao posjete naših lovaca u Austriju, odlučio je svoj asortiman ponuditi direktno hrvatskim lovcima.

Trgovina je smještena nekoliko desetaka metara od popularne trešnjevačke tržnice, a svoju ponudu istaknula je na preko 190 m2 na tri povezana nivoa. Ponuda je bazirana na standardnoj ponudi kataloga tako da ima za svakog ponešto: od lovačke odjeće i opreme, lovačkog oružja, optike i streljiva do sitnica za poklone. Otvorenje je popraćeno velikim brojem posjetitelja koje je dodatno privukao i popust od 15% koji se može iskoristiti do kraja ovog mjeseca.

Predstavnici Kettnera,  koji su nazočili ovom događaju predvođeni svojim glavnim čovjekom  Gernotom Krauszom, ne kriju zadovoljstvo uspjehom. Prema riječima Branka Balića vlasnika trgovina u Hrvatskoj koji, je kroz poslovanje u Osijeku duže prisutan u ovoj branši i poznaje sadašnje prilike, među glavnim razlozima za otvaranje navodi želju da se proširi ponuda većim asortimanom.

Politika cijena je takva da su za sav asortiman u svim prodavaonicama u Europi cijene jednake.  Osim standardnog godišnjeg kataloga kojim Kettner slavi 130 godina najavljena je i web stranica na hrvatskom kao i slanje sezonskih kataloga zainteresiranima.

HLS
Zadnja izmjena Petak, 19 Rujan 2014 21:01