Nevenko Jakopović ponovo predsjednik LS Koprivničko križevačke županije

Napisao/la  Srijeda, 02 Travanj 2014 12:00

izbori-jakopovicU Molvama je u petak, 28. ožujka, održana izborna skupština Lovačkog saveza Koprivničko-križevačke županije na kojima je u drugom krugu većinu glasova zastupnika u Skupštini dobio dosadašnji predsjednik Nevenko Jakopović. Nakon promjene Statuta u Lovačkom savezu Koprivničko križevačke županije koji je zamijenio rotacijski sustav u kojem su se izmjenjivali predsjednici 3 lovna ureda, po prvi puta održano je demokratsko glasovanje za kandidate koji su se kandidirali za predsjednika Saveza.

izbori-jakopovic

U Molvama je u petak, 28. Ožujka, održana izborna skupština Lovačkog saveza Koprivničko-križevačke županije na kojima je u drugom krugu većinu glasova zastupnika u Skupštini dobio dosadašnji predsjednik Nevenko Jakopović.

Nakon promjene Statuta u Lovačkom savezu Koprivničko križevačke županije koji je zamijenio rotacijski sustav u kojem su se izmjenjivali predsjednici tri lovna ureda, po prvi puta održano je demokratsko glasovanje za kandidate koji su se kandidirali za predsjednika Saveza.

Lovni ured Đurđevac istaknuo je svog kandidata, dosadašnjeg predsjednika Nevenka Jakopovića, lovni ured Koprivnica Milana Podhraškog, a za predsjednika se kandidirao i Vladimir Celiščak.

Nakon prvog kruga glasovanja u kojem su sudjelovala nazočna 43 zastupnika od ukupno 46 nitko nije dobio apsolutnu većinu pa se krenulo u drugi krug glasovanja u kojem su se našli Nevenko Jakopović i Milan Podhraški. S osvojenih 28 glasova pobijedio je Nevenko Jaskopović dok je Milan Podhraški dobio 14 glasova kao i u prvom krugu, a jedan listić bio je nevažeći.

HLS
Zadnja izmjena Utorak, 01 Travanj 2014 20:17