VUKA: Predavanje o minskoj opasnosti u Republici Hrvatskoj

Napisao/la  Utorak, 25 Ožujak 2014 00:14

logo vukaU četvrtak, 27. ožujka, na Veleučilištu u Karlovcu (Strossmeyerov trg) provest će se edukacija o minskoj opasnosti na području RH. Predavanje je namijenjeno studentima Veleučilišta u Karlovcu i članovima LS Karlovačke županije, a održati će se u predavaoni jedan na drugom katu u 17 sati. Edukaciju će voditi prezentatori Zaklade za humanitarno razminiranje Hrvatske –„Hrvatska bez mina“ i Hrvatskog centra za razminiranje: Đurđa Adlešić, prof., Dražen Šimunović, dipl.ing., Marta Kovačić, dipl.oecc.

mine

U četvrtak, 27. ožujka, na Veleučilištu u Karlovcu (Strossmeyerov trg) provest će se edukacija o minskoj opasnosti na području RH.

Predavanje je namijenjeno studentima Veleučilišta u Karlovcu i članovima LS Karlovačke županije, a održati će se u predavaoni jedan na drugom katu (1/II) u 17 sati

logo vuka

Ciljevi edukacije: 

  • Edukacija o načelima protuminskog djelovanja
  • Edukacija o osnovnim značajkama MES-a i NUS-a
  • Edukacija o minski sumnjivim područjima
  • Informacije o stradavanju stanovništva na području MSP-a

Edukaciju će voditi prezentatori Zaklade za humanitarno razminiranje Hrvatske –„Hrvatska bez mina“ i Hrvatskog centra za razminiranje: Đurđa Adlešić, prof., Dražen Šimunović, dipl.ing., Marta Kovačić, dipl.oecc.

Lovac.info