Krivolovci operiraju okolicom Slatine

Napisao/la  Nedjelja, 12 Siječanj 2014 00:50

krivolov-slatinaU četvrtak, 9. siječnja, oko 14 sati, policija je dobila dojavu da su nepoznati počinitelji, u blizini Čađavice, počinili kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno postojanje osnove sumnje da su nepoznati počinitelji u vremenskom periodu od 5. do 9. siječnja, u lovištu „Jasenovača“, predio „Umbar“, uporabom vatrenog oružja, odstrijelili dvije divlje svinje – krmaču i prase.

krivolov-slatinaU četvrtak, 9. siječnja, oko 14 sati, policija je dobila dojavu da su nepoznati počinitelji, u blizini Čađavice, počinili kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno postojanje osnove sumnje da su nepoznati počinitelji u vremenskom periodu od 5. do 9. siječnja, u lovištu „Jasenovača“, predio „Umbar“, vlasništvo tvrtke iz Slatine, uporabom vatrenog oružja, odstrijelili dvije divlje svinje – krmaču i prase, od kojih je  krmača cijela pronađena na mjestu događaja, dok je od praseta ostala samo glava i koža.

Zbrinjavanje divlje svinje, preuzeo je lovnik nadležnog lovoovlaštenika iz Slatine. Materijalna šteta je veća od 3000 kuna. Slijedi podnošenje kaznene prijave i potraga za počiniteljem.

MUP Virovitičko-podravske županije, 10.01.2014.
Zadnja izmjena Nedjelja, 12 Siječanj 2014 12:12