Pitomača: dobra kob u lovu na divlje svinje

Napisao/la  Petak, 10 Siječanj 2014 00:56

Članovi Lovačke udruge „Fazan“ Pitomača i ove su godinebozicni-lov-pitomaca5 organizirali tradicionalni lov. Na okupljanje kod lovačke kuće u Velikoj Črešnjevici odazvalo se gotovo 80 članova i gostiju iz Dalmacije, Slavonije i Zagorja. Nakon jutarnjeg domjenka, predsjednik LU, Damir Erhatić, uputio je čestitku svim lovcima i njihovim obiteljima, te im zaželio svako dobro u novoj godini te, dakako, dobru kob. Lov na crnu divljač i predatore mogao je početi.


Članovi Lovačke udruge „Fazan“ Pitomača i ove su godine organizirali tradicionalni lov.

Na okupljanje kod lovačke kuće u Velikoj Črešnjevici odazvalo se gotovo 80 članova i gostiju iz Dalmacije, Slavonije i Zagorja. Nakon jutarnjeg domjenka, predsjednik LU, Damir Erhatić, uputio je čestitku svim lovcima i njihovim obiteljima, te im zaželio svako dobro u novoj godini te, dakako, dobru kob.

I lov na crnu divljač i predatore mogao je početi. Pogon je trajao puna tri sata, a mladi lovac Mario Mareković, doživio je i lovačko krštenje odstrijelivši mladog vepra. Uz njega, uspješan je bio i gostujući lovac Alen Bubaš. Po završetku lova odana je počast divljači a zatim je otpočelo višesatno druženje uz ručak, koji kapljicu i glazbenike.

bozicni-lov-pitomaca5

Dinjevacac.blogspot.com, 07.01.2014
Zadnja izmjena Petak, 10 Siječanj 2014 01:05