Predstavljanje knjige “Ornitološki rezervat Crna Mlaka"

Napisao/la  Četvrtak, 07 Studeni 2013 07:00

crna mlaka safarek knjigaPredstavljanje knjige “Ornitološki rezervat Crna Mlaka”

U četvrtak, 21.11.2013., Goran Šafarek će predstaviti svoju novu knjigu “Ornitološki rezervat Crna Mlaka – Skladan suživot čovjeka i prirode”. Knjiga će biti predstavljena u u prostorima Biološkog odsjeka PMF-a na Rooseveltovom trgu 6, Zagreb u 18:00 h.

Predstavljanje knjige “Ornitološki rezervat Crna Mlaka”

crna mlaka safarek knjigaU četvrtak, 21. studenog 2013., Goran Šafarek će predstaviti svoju novu knjigu “Ornitološki rezervat Crna Mlaka – Skladan suživot čovjeka i prirode”. Knjiga će biti predstavljena u u prostorima Biološkog odsjeka PMF-a na Rooseveltovom trgu 6, Zagreb u 18:00 h.

Riječ je najnovijoj knjizi Gorana Šafareka, dvojezičnoj (hrvatski i engleski) fotomonografiji u izdanju izdavačke kuće Veda koja stoji iza knjiga "Rijeke Hrvatske", "Ušće Mure - hrvatska Amazona", te "Leptiri Hrvatske". Autor u knjizi dokumentira i opisuje izuzetno bogatu i raznoliku ornitofaunu rezervata koji se nalazi samo nekoliko desetaka kilometara od Zagreba.

Izdavanje knjige je podržao Euronatur, a u uvodne članke su pisali Gabriel Schwaderer, izvršni direktor EuroNatur-a i Tobias Salathé iz tajništva Ramsarske Kovencije o močvarnim staništima. Knjigu je recenzirala dr. sc. Jelena Kralj iz Zavoda za ornitologiju Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.
Na samom predstavljanju, knjiga će se moći kupiti po promotivnoj cijeni od 120,00 kn, dok je redovna cijena 260,00 kn.

Lovac.info
Zadnja izmjena Četvrtak, 07 Studeni 2013 16:58