ZEMLJA SE OTVORILA: Propao pas, zamalo stradali i lovci

Napisao/la  Srijeda, 02 Listopad 2013 11:34

rupa-u-zemlji-biljani-13BILJANI DONJI - Talijanski lovci ostali su šokirani onim što im se dogodilo za nedavnog lova u Biljanima Donjim, a nakon čega su rekli da se nikada više neće vratiti u Hrvatsku!

BILJANI DONJI - Talijanski lovci ostali su šokirani onim što im se dogodilo za nedavnog lova u Biljanima Donjim, a nakon čega su rekli da se nikada više neće vratiti u Hrvatsku!

rupa-u-zemlji-biljani-13

Naime, svega par stotina metara od kuća zemlja se doslovno otvorila i progutala psa, talijanskog dresera koji je živ zakopan ostao u zemlji.

Vlasnik psa, inače vrijednog 1.500 eura, talijanski lovac koji je u ovaj kraj došao kao u jedno od najboljih ovdašnjih lovišta i mjesta za dresure, samo za Vox rekao je:

  • Nakon što sam pustio psa u polje u Biljanima Donjim, 500-tinjak metara od kuće, bio sam presretan kako pas markira prepelice u djetelini. No, odjednom psa više nisam vidio, a nije se niti odazvao na zvuk pištaljke - kazao nam je lovac, dodajući kako je sam krenuo u polje želeći provjeriti što je sa psom:
  • Ostao sam šokiran! Otvorila se zemlja i pas je propao u duboki rascjep, nije mu bilo ni traga ni glasa - kazao nam je.

Doista, i sami smo se uvjerili da se na polju pojavila rupa kojoj se, uza sav naš trud, nikako nije moglo vidjeti dno. Nesretni pas vjerojatno se ugušio zemljom. Talijan nam je, sav u očaju, kazao kako mu nije žao novca nego psa koji je, kaže, bio izvrstan lovac.

No, zapitao se što bi se dogodilo da je on prošao ovuda i upao u rupu, ili ne daj Bože  dijete, obzirom da su kuće blizu. Nikako mu, rekao nam je prije povratka u Italiju, nije jasno kako se ovo moglo dogoditi i kako to da nitko nije sanirao ovu rupu.  

Autor: Dinko Ožaković - VOX TJEDNIK |  01.10.2013.  
Zadnja izmjena Srijeda, 02 Listopad 2013 11:42